Εργαζόμενοι Βενιζελείου: Η στήριξη του κόσμου μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε να στοχεύουμε σε μια ποιοτική, δωρεάν, δημόσια υγεία

Κοινή ανακοίνωση για τη μεγαλειώδη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα ενάντια στην υποβάθμιση του Βενιζελείου, εξέδωσαν η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ν. Ηρακλείου, ο Σύλλογος Εργαζομένων και η Τριμελής Επιτροπή Ιατρών του νοσοκομείου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση είδαμε να πραγματοποιείται σήμερα μια πρωτοφανής σε συμμετοχή κόσμου πορεία από το Βενιζέλειο, που κατέληξε στην πλατεία Ελευθερίας. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην κινητοποίηση αυτή είτε συμπορευόμενοι δίπλα μας,  είτε προσήλθαν στον τελικό τόπο συγκέντρωσης, αλλά και όσους συμπαραστάθηκαν από τον χώρο της εργασίας τους με ξεχωριστό τρόπο. 

Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα των νοσοκομείων είναι μεγάλα και δεν θα λυθούν εύκολα, αλλά η στήριξη  του κόσμου μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε να στοχεύουμε σε μια ποιοτική, δωρεάν, δημόσια υγεία προσβάσιμη σε όλους. Σήμερα έγιναν τα πρώτα βήματα σε ένα δρόμο μακρύ αλλά όσο ο κόσμος είναι δίπλα μας  εμείς θα συνεχίζουμε. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί