Το ΚΚΕ Ηρακλείου για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση ενάντια στην υποβάθμιση του Βενιζελείου

Ανακοίνωση του ΚΚΕ Ηρακλείου για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση ενάντια στην υποβάθμιση του Βενιζελείου:

Η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες λαού και νεολαίας που έδωσαν το παρών στη σημερινή μεγαλειώδη συγκέντρωση που κάλεσαν τα σωματεία των υγειονομικών. Δίνουμε το χέρι σε όλους τους υγειονομικούς του Βενιζελείου Νοσοκομείου που δεν άφησαν την προσπάθεια τρομοκράτησης τους από την κυβέρνηση-7η ΥΠΕ-Διοίκηση να πιάσει τόπο!

Σύσσωμος ο λαός και τα υγειονομικά σωματεία απαίτησαν άμεσα να στελεχωθεί το ΓΝΒ με ευθύνη κυβέρνησης- 7ης ΥΠΕ- Διοίκησης Βενιζελείου! Εδώ και τώρα να αυξηθεί η χρηματοδότηση με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και συνολική αναβάθμιση της υγείας με ευθύνη του κράτους!

Την ώρα  που κυβέρνηση-ΝΑΤΟ στηρίζουν το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ στον βομβαρδισμό του νοσοκομείου στη Γάζα, με τους νεκρούς να ξεπερνάνε τους 500, καλούμε όλο τον λαό να δυναμώσει τους αγώνες για δημόσια δωρεάν υγεία! Να εκφράσει με όλους τους τρόπους την αλληλεγγύη του στον λαό της Παλαιστίνης!

Όλοι στους δρόμους την Παρασκευή στις 7.00μμ στην Πλατεία Ελευθερίας μαζί με τα σωματεία μας! Η ελπίδα βρίσκεται στην πάλη των λαών!

Δείτε:

Μεγάλη διαδήλωση για το Βενιζέλειο – Οι εικόνες έξω από το νοσοκομείο και την πορεία (φωτο- βίντεο)

Ξεσηκώθηκε το Ηράκλειο: Χιλιάδες κόσμου και στην πλατεία Ελευθερίας όπου κατέληξε η πορεία από το Βενιζέλειο (φωτο – βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί