Υποψήφια με τον Αλέξη Καλοκαιρινό η δικηγόρος Έφη Μαλλιαράκη

Την συμμετοχή της Έφης Μαλλιαράκη στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός.

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός τόνισε: «Μια ακόμη νέα υποψηφιότητα έρχεται να ενισχύσει τον συνδυασμό μας. Η παράταξή μας μεγαλώνει, η ομάδα των υποψηφίων μας ισχυροποιείται, με την στοχοπροσήλωσή μας να παραμένει σταθερή: Η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, η εδραίωση συνθηκών αναπτυξιακής προοπτικής για τον Δήμο μας, η ανταπόκριση στις προσδοκίες των συμπολιτών μας. Για το Ηράκλειο που θέλουμε.»

Η Έφη Μαλλιαράκη είναι δικηγόρος και μητέρα δύο κοριτσιών, της Αρετής 15 ετών και της Μαρίας, 12 ετών. Είναι κόρη του Δημήτρη Μαλλιαράκη δικηγόρου και της Μαίρης Χιλετζάκη – Μαλλιαράκη δικηγόρου. Ασκεί δικηγορία από το 2002 και από το 2018 συμμετέχει ενεργά στο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου. Επίσης συμμετέχει ως Γραμματέας στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Βαθυπέτρου και καθ’ όλα τα μαθητικά χρόνια των παιδιών της, στο Σύλλογο Γονέων. Σε δήλωσή της η Έφη Μαλλιαράκη ανέφερε: «Με αίσθημα ευθύνης, με γνώμονα την αγάπη μου για τον μοναδικό τόπο που ζούμε και την διάθεση μου να προσφέρω ανιδιοτελώς και με όλες μου τις δυνάμεις για την πόλη μου, αποφάσισα να μετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου, δίπλα στον Αλέξη Καλοκαιρινό στα πλαίσια της παράταξης “Δικαίωμα στην Πόλη” χωρίς κομματικές διακρίσεις και σκοπιμότητες. Όραμα μου και παράλληλα στόχος μου είναι το Ηράκλειο μας να γίνει μία πόλη – πρότυπο, μια πόλη – παγκόσμιος προορισμός με αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής για τους πολίτες της, με βιώσιμη οικιστική ανάπτυξη, με ανάδειξη της μοναδικής πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης της, με προώθηση του αθλητισμού, με κοινωνική δικαιοσύνη και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. Με την επιστημονική μου κατάρτιση, την εμπειρία μου στα κοινά, την αγάπη μου για αυτήν την πόλη και πάνω απ’ όλα με την αστείρευτη όρεξη μου για δουλειά, δεσμεύομαι ότι αν με εμπιστευθείτε με την ψήφο σας θα συμβάλλω με κάθε τρόπο, ώστε να κατακτήσει το Ηράκλειο μας τη θέση που του αρμόζει.».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί