Θαύμα, θαύμα!- Εμφανίστηκε (περίπου δλδ) ο Μητσοτάκης μετά από 4 ημέρες αφωνίας!

Τέσσερις ημέρες χρειάστηκαν στον πρωθυπουργό της χώρας, στην πρωτεύουσα της οποίας ορδές ακροδεξιών χούλιγκαν από την Κροατία έσπειραν το φόβο και δολοφόνησαν τον 29χρονο Μιχάλη, για να εμφανιστεί.

Μετά από την πολυήμερη αφωνία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε μέσω του γραφείου Τύπου του ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, σχετικά με τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας και ορίστηκε συνάντηση για τις 16 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ της ίδιας ημέρας, είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή του τελικού του Ευρωπαϊκού Super Cup ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά τη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί της Τετάρτης και θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών. Σε αυτή έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκόςΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός σε μια προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης της υπόθεσης δολοφονίας η μόνη συνάντηση που ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει είναι με το κ. Τσέφεριν, ξεχνώντας όλους τους υπόλοιπους θεσμικούς παράγοντες που πρέπει να κληθούν είτε για τα λάθη της αστυνομίας αλλά είτε για το τι πρόκειται να γίνει με την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Επιπλέον με βάση τις μέχρι στιγμής ανακοινώσεις, ο Κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλίες σχεδόν 10 ημέρες μετά το έγκλημα καθώς μέχρι τις 16 Αυγούστου παραμένει ερωτηματικό το τι θα κάνει σε σχέση με την υπόθεση που συγκλονίζει τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Μητσοτάκης τις προηγούμενες ημέρες δέχθηκε τα βέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το γεγονός ότι παρέμενε εξαφανισμένος καλύπτοντας παράλληλα τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου παρά τα τραγικά λάθη και παραλείψεις της αστυνομίας που οδήγησαν στη δολοφονία του φίλαθλου της ΑΕΚ.

Δεν έχει πει κουβέντα «για το γεγονός ότι 200 νεοναζί χούλιγκανς από την Κροατία διέσχισαν ανενόχλητοι τη μισή χώρα και δολοφόνησαν έναν νέο άνθρωπο» τόνιζε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τον πρωθυπουργό επισημαίνοντας ότι «δεν βρήκε μία λέξη να πει για τις αποκαλύψεις ότι οι ελληνικές αρχές είχαν ενημερωθεί έγκαιρα για τον κίνδυνο και δεν έκαναν τίποτα» ούτε «για το πρωτοφανές φιάσκο που διογκώνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και εκθέτει τη χώρα διεθνώς».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί