Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρέλαβε το χαρτοφυλάκιο του πρωθυπουργού από τον Σαρμά

Καλή πορεία και να έχει τα πιο χρήσιμα αποτελέσματα για την πατρίδα, ευχήθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωνάννης Σαρμάς, κατά τη παραλαβή του χαρτοφυλακίου του πρωθυπουργού από τον πρόεδρο της ΝΔ, μετά την ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Κ. Μητσοτάκης από την πλευρά του σημείωσε προς τον κ. Σαρμά ότι ήταν υποδειγματικός ο τρόπος ενάσκησης των καθηκόντων του υπηρεσιακού πρωθυπουργού και τον ευχαρίστησε για τα καλά λόγια του.

«Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για τον άρτιο τρόπο με τον οποίο επιτελέσατε τα καθήκοντά σας», δήλωσε ο Κ. Μητσοτάκης προς τον κ. Σαρμά και συνέχισε: «Παραμείνατε σε αυτό το γραφείο λίγες εβδομάδες και είδατε ότι η ζωή επιφυλάσσει διαρκώς εκπλήξεις και η διακυβέρνηση του τόπου είναι μια υπόθεση που δεν σταματά ποτέ».

«Θέλω και πάλι να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για το γεγονός ότι καταφέραμε να περάσουμε αυτή τη μεταβατική περίοδο, ανάμεσα στις δύο εκλογές, με τρόπο υποδειγματικό και να μπορώ όντας πια εκλεγμένος πρωθυπουργός και απολαμβάνοντας της εμπιστοσύνης της Βουλής να επιστρέψω σε αυτό το γραφείο και να συνεχίσω το έργο μου» σημείωσε ο Κ. Μητσοτάκης.

Καταλήγοντας ο νέος πρωθυπουργός δήλωσε προς τον απερχόμενο υπηρεσιακό πρωθυπουργό: «Και εσείς αντιληφθήκατε το βάρος της ευθύνης αυτού του γραφείο και σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνω το καλύτερο που μπορώ και όπως ορκίστηκα πριν από λίγο στο Σύνταγμα να υπηρετώ τη γενική ευημερία του ελληνικού λαού».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο Κ. Μητσοτάκης πηγαίνοντας να συναντήσει τον κ. Σαρμά δήλωσε προς του δημοσιογράφους«πάμε να πιάσουμε δουλειά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί