ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ – ΠΑΣΟΚ: Τόση ταύτιση υπέρ των funds μας ξεπερνά

«Γνωρίζαμε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν πολλές συγκλίσεις, αλλά τόση ταύτιση υπέρ των funds μας ξεπερνά» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με αφορμή την αποκάλυψη για τον Δημήτρη Μάντζο και τις δηλώσεις του Χρήστου Σταϊκούρα.

Δείτε:

«Σύνδρομο Πάτση» και στο ΠΑΣΟΚ: Δικηγόρος από fund εναντίον δανειολήπτη ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος

Πρόβες παντοδυναμίας Μητσοτάκη: Ο Σταϊκούρας δικαιολογεί την πώληση «κοψοχρονιά» δανείων στα funds (βίντεο)

«Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ παραδέχεται πως ο κ. Μάντζος λειτουργούσε ως εκπρόσωπος fund εναντίον δανειοληπτών, αποκαλύπτεται ότι ο κ. Σταϊκούρας δικαίωνε τα funds που παίρνουν τα δάνεια πολιτών στο 20% και απαιτούν το 100%, λέγοντας πως αν γίνουν ρυθμίσεις, όπως ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και οι δανειολήπτες, θα ευνοηθούν οι στρατηγικοί κακοπληρωτές» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

«Γνωρίζαμε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν πολλές συγκλίσεις, αλλά τόση ταύτιση υπέρ των funds μας ξεπερνά. Ξαναλέμε ότι το δίλημμα πλέον καθίσταται ακόμα πιο καθαρό: Ασυδοσία των funds με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ή προστασία της πρώτης κατοικίας;».

Υπενθυμίζεται ότι αποκαλύφθηκε πως ο Δημήτρης Μάντζος ήταν εκπρόσωπος fund κατά δανειολήπτη, με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ να το επιβεβαιώνει. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως «πρόκειται για παλαιότερη υπόθεση που χειρίστηκε το γραφείο στο οποίο βρίσκομαι και βρισκόμουν».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Σταϊκούρας εξήγησε γιατί η ΝΔ στα fund κοψοχρονιά τα δάνεια.  «Εφόσον τα δάνεια μας πωλούνται πάμφθηνα στα funds, γιατί δεν μπορούν να πουληθούν σε εμάς το ίδιο φθηνά και να γίνει κούρεμα» ρώτησε η ίδια, με τον κ. Σταϊκούρα να χρησιμοποιεί ως απάντηση επιχείρημα που στη βάση του έχει ως δεδομένο ότι οι άνθρωποι προσπαθούν a priori να κλέψουν.

«Είναι εύλογος αλλά άστοχος ο προβληματισμός σας» δήλωσε αρχικά ο κ. Σταϊκούρας και πρόσθεσε κυνικά ότι «αν γίνει αυτό, τότε θα σταματήσουν και οι άλλοι να πληρώνουν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί