Ιδού η πλύση εγκεφάλου από τα πετσωμένα: Κάνουν “είδηση” το non paper από την ομάδα Μητσοτάκη (βίντεο)

Μην ψάχνουμε κάποια νοθεία στα αποτελέσματα με τις μεθόδους που όλοι έχουμε στο μυαλό μας. Πλέον η τεχνολογία, τα μέσα, η δύναμη της εξαγοράς και η πλύση εγκεφάλου κάνουν άριστα τη δουλειά τους αντί να ψηφίσουν τα δέντρα και οι πεθαμένοι…

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πώς ασκείται η κατευθυνόμενη δημοσιογραφία (πετσωμένα): Παίρνουν το non paper από την ομάδα των επικοινωνιολόγων του Μητσοτάκη και το κάνουν “είδηση”. Δηλαδή, λέει η Τσαπανίδου πως θα φορολογηθούν τα υπερκέρδη των επιχειρήσεων που συγκροτούν καρτέλ στη χώρα και ξέρουμε όλοι ποιες είναι. Οι εταιρείες ενέργειας που άρπαξαν από τον ιδρώτα όλων μας με την ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ή οι εταιρείες που κερδοσκοπούν τόσον καιρό με τα καύσιμα, σε βάρος μας.

Δηλαδή λέει απλά αυτό που ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε στις 3 Μαΐου 2023, στο πλαίσιο των 11 μέτρων που άμεσα θα λάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Αλλά δείτε τι μεταδίδουν τα πετσωμένα. Όχι ό,τι είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ό,τι τους λέει το non paper από την ομάδα των επικοινωνιολόγων του Μητσοτάκη: Έκτακτος φόρος στα κέρδη ή στα υπερκέρδη των επιχειρήσεων! Έτσι, απλά, γενικά και ισοπεδωτικά!

Δείτε το βίντεο είναι πολύ διαφωτιστικό όχι για το συγκεκριμένο θέμα αλλά πώς αλλοιώνεται η βούληση του λαού μέσω των πετσωμένων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί