Στο Ηράκλειο σήμερα ο Αλ. Τσίπρας – Ομιλία στην πλατεία Ελευθερίας

Στο Ηράκλειο θα βρεθεί σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα παραχωρήσει ομιλία στην Πλατεία Ελευθερίας στις 7.30μμ. Η ομιλία του στο Ηράκλειο, πριν από τις δυο μεγάλες προεκλογικές του ομιλίες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, δείχνει και το βάρος που δίνει στην πόλη του Ηρακλείου και την Κρήτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Σε συνέντευξη που δόθηκε εχθές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου μίλησαν οι: Δ. Κλαράκης Συντονιστής της Ν.Ε. Νυσταζάκης Γιάννης ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Κ. Ασλάνης πρώην Υπουργός και Δήμαρχος Ηρακλείου, Γ. Μακράκης Συνδικαλιστής και Χριστίνα Φραγκομιχελάκη, Αναπληρώτρια εκπαιδευτικός.

Παρουσιάστηκαν ιστορικά παραδείγματα ενωτικής δράσης των δυνάμεων της προόδου και πως τούτη η ενωτική δράση, οδήγησε το λαό μας σε κατακτήσεις κοινωνικές και οικονομικές. Με μελανά χρώματα αναλύθηκε η πολιτικής της ΝΔ τα τελευταία 4 χρόνια, ιδιαίτερα σε τομείς της οικονομίας, της εκπαίδευσης, της υγείας. Τονίστηκε η αναγκαιότητα για προοδευτική Δημοκρατική διέξοδο και διακυβέρνηση της χώρας. Έγινε κάλεσμα για συμμετοχή στη γιορτή της Δημοκρατίας, όπως ονόμασαν την σημερινή συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί