«Νιώθουμε ανυπεράσπιστοι»: Διαμαρτύρονται για τα περιστατικά παραβατικότητας οι κάτοικοι του Περάματος

Περιγράφουν καβγάδες και “νταηλίκια” σε καφετέριες μέρα μεσημέρι,άσκοπους πυροβολισμούς, παραβατική οδηγική συμπεριφορά και ζητούν από την πολιτεία ουσιαστικό σχεδιασμό για την πρόληψη της παραβατικότητας και δρασεις στην κατεύθυνση εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτε

Με συμμετοχή πολιτών απο την ευρύτερη περιοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα διαμαρτυρία που διοργάνωσαν από κοινού σύλλογοι της περιοχής του Περάματος στο Μυλοπόταμο με αντικείμενο τα φαινόμενα παραβατικότητας, διεκδικώντας από τους αρμόδιους δράσεις που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος. 

perama6.jpg
perama11.jpg
perma3.jpg

Κεντρικό σύνθημα στο πανό της συγκέντρωσης, όπως μεταδίδει το τοπικό goodnet.gr, ήταν το  “Ανοχή τέλος, απαιτούμε ασφάλεια”.

Όπως τονίζουν μεταξύ άλλων στο υπόμνημά τους: “Οι κάτοικοι του Μυλοποτάμου ζούμε εδώ και πολλά χρόνια σε ένα καθεστώς ανασφάλειας και φόβου. Νιώθουμε ανυπεράσπιστοι μπροστά σε βίαιες συμπεριφορές κάποιων παραβατικών ατόμων που ενεργούν με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο. Δυστυχώς, αυτή η εικόνα μιας κοινωνίας με τους συγκεκριμένους κώδικες συμπεριφοράς μας επηρεάζει όλους και συνεπώς έχουν αρνητική επίδραση ακόμα και στα σχολεία της περιοχής”.

Περιγράφουν καβγάδες και “νταηλίκια” σε καφετέριες μέρα μεσημέρι,άσκοπους πυροβολισμούς, παραβατική οδηγική συμπεριφορά και ζητούν από την πολιτεία ουσιαστικό σχεδιασμό για την πρόληψη της παραβατικότητας και δρασεις στην κατεύθυνση εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Η επιστολή διαμαρτυρίας επιδόθηκε στον διοικητή του Α.Τ. Περάματος και στον δήμαρχο Μυλοποτάμου

perama7.jpg
perama11.jpg
perma5.jpg
perma9.jpg
persma8.jpg

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί