ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ηρακλείου: Μετά τα χειροκροτήματα στους υγειονομικούς τώρα κλούβες των ΜΑΤ

Ανακοίνωση της ΝΕ Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με αφορμή την παρουσία των ΜΑΤ στο χώρο του ΠΑΓΝΗ, ενώ οι εργαζόμενοι έκαναν κινητοποιήσεις για την επίσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας:

Δείτε:

Έστειλαν κλούβα ΜΑΤ μέσα στον χώρο του ΠΑΓΝΗ επειδή πάει η υπουργός και κάνουν συγκέντρωση οι εργαζόμενοι! (φωτο)

Τελικά η Κυβέρνηση των «αρίστων», έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, ολισθαίνει σε αντιδημοκρατικές πρακτικές. Κάθε επίσκεψη Υπουργού της, σε εργασιακούς χώρους, συνοδεύεται από προκλητικές κινήσεις. 

Σήμερα ενόψει της  επίσκεψης της αναπληρωτή  Υπουργού Υγείας Μ. Γκάγκα στο ΠΑΓΝΗ, στάλθηκε κλούβα των ΜΑΤ, και γέμισε  με αστυνομία όλο το νοσοκομείο, υπενθυμίζοντας σε όλους μας το δόγμα «Νόμος και τάξη».  Ο δίκαιος αγώνας των εργαζομένων στο χώρο της υγείας για υπεράσπιση κι ενίσχυση του ΕΣΥ, βρίσκει μπροστά του το αποτρόπαιο πρόσωπο μιας Κυβέρνησης, που αδιαφορεί και στοχεύει στο ξεπούλημά του. 

Υποκλοπές, απευθείας αναθέσεις, σκάνδαλα επί σκανδάλων συνθέτουν μια πολιτική που πρέπει να τελειώσει. Όσες υποσχέσεις και αν δώσει στην προεκλογική του φιέστα, ο απερχόμενος Πρωθυπουργός, όσα προχειροφτιαγμένα σκηνικά «έργων» κι αν επισκεφτεί στη συνείδηση του λαού μας, είναι πλέον καταδικασμένος. 

Γραφείο Τύπου

της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου

του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί