Κολωνός: 4 νέα εντάλματα για βιασμούς της 12χρονης

Νέες συλλήψεις αναμένονται και επισήμως για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στο πλαίσιο κυκλώματος μαστροπείας, με επικεφαλής τον κατηγορούμενο Ηλία Μίχο, που έχει προφυλακιστεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες εκδόθηκαν τέσσερα νέα εντάλματα, μετά την προχθεσινή, τέταρτη, ψυχοφθόρα κατάθεση της ανήλικης κατά την οποία αναγνώρισε άλλους 4-5 βιαστές.

Μάλιστα, οι τρεις φέρεται να είχαν εμφανιστεί αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για να υποστηρίξουν ότι είχαν επικοινωνήσει με το παιδί μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, χωρίς όμως να συναντηθούν.

Όμως, το κορίτσι αναγνώρισε, κατά την εξάωρη επίπονη συζήτησή της με την ψυχολόγο στη ΓΑΔΑ, τόσο τους τρεις όσο και τον τέταρτο ως ορισμένους από τους άνδρες, που την είχαν βιάσει.

Μέχρι στιγμής οι κατηγορούμενοι για την πολύκροτη υπόθεση ανέρχονται  συνολικά σε δέκα, για το κακουργηματικό αδίκημα των γενετήσιων πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες για τα άτομα, τα οποία είχαν συνομιλήσει στο blindchat.gr με την 12χρονη ή με τον Ηλία Μίχο, που χειριζόταν το κινητό, κα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί