Έναντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο και με χαρακτήρα διεκδίκησης το τουρνουά της ΚΝΕ στο Ηράκλειο

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου 5*5 που διοργάνωσε τη Τ.Ο. Μαθητών Ηρακλείου της ΚΝΕ με σύνθημα: «Δώστε λεφτά για αθλητισμό – παιδεία, και όχι για του ΝΑΤΟ τα σφαγεία». 

Μπροστά στο τουρνουά άνοιξε η συζήτηση με δεκάδες μαθητές για την ανάγκη να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο, και αντί τα λεφτά μας να πηγαίνουν στην σύγκρουση ΝΑΤΟ-ΕΕ με Ρωσία, να πηγαίνουν στις ανάγκες του λαού και της νεολαίας, για ένα καλύτερο σχολείο, για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, για να μην βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη. 

Χαρακτηριστικά για το γήπεδο του ΠΑΟ Δειλινών, ένα Δημοτικό Γήπεδο που είναι κοντά σε 4-5 σχολεία λόγω έλλειψης προσωπικού δεν μπορεί να είναι ανοιχτό όλες τις ώρες. Οπότε το βασικό αίτημα που συζητήθηκε στα σχολεία της περιοχής μπροστά στο τουρνουά είναι να προσληφθεί από τον Δήμο υπάλληλος/οι για να μένει ανοιχτό το γήπεδο περισσότερες ώρες για τους νέους της περιοχής.

Για την ιστορία στον τελικό πήγαν ο ΠΑΟ Δειλινών και ο ΟΦΗ, με τους δεύτερους να κατακτάν το πολύποθητο τρόπαιο.

Οι 2 νικήτριες ομάδες βραβεύτηκαν με μετάλλιο, ενώ τους δόθηκαν δώρο οι Θέσεις της ΚΝΕ για τον αθλητισμό, ώστε να τις αξιοποιήσουν ως όπλο στον αγώνα τους να απολαμβάνουν το άθλημα που αγαπάνε.

Όλοι όσοι συμμετείχαν στο τουρνουά πήραν αναμνηστική κάρτα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί