Πλήθος προστίμων και χθες στην Κρήτη – Νέο λουκέτο σε καφενείο

2.500 ελέγχους πραγματοποίησε το τελευταίο 24ωρο η αστυνομία στην Κρήτη, για την τήρηση των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την πανδημία.

Οι αστυνομικοί επέβαλαν 24 πρόστιμα.

Πιο συγκεκριμένα:

Στο Ηράκλειο επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ ο καθώς και 7ημερο λουκέτο σε καφενείο, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρχε πελάτης στην επιχείρηση χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Παράλληλα, επιβλήθηκε και πρόστιμο των 300 ευρώ και στον πελάτη. Επίσης, επιβλήθηκαν και 8 πρόστιμα σε πολίτες για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων τα 6 σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ένα σε υπάλληλο καταστήματος ΟΠΑΠ και ένα σε πολίτη που βρισκόταν σε δημόσια υπηρεσία.

Στα Χανιά επιβλήθηκαν 6 πρόστιμα σε πολίτες για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων τα 4 σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος , ένα σε υπάλληλο μίνι μάρκετ και ένα σε υπάλληλο κομμωτηρίου.

Στο Ρέθυμνο, επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε υπαλλήλους καταστημάτωνα και 2 πρόστιμα σε επιχειρήσεις που δεν είχαν αναρτήσει πινακίδα με τον επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων.

Στο Λασίθι επιβλήθηκαν 4 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων τα σε 3 σε επιβάτες αυτοκινήτων αλλά και σε ένα σε πελάτη καταστήματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί