Καταγγέλλουν “υπόγεια παιγνίδια” στις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

“Υπόγεια παιγνίδια” στις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου, καταγγέλλουν με επιστολή τους υποψήφιοι της παράταξης “Όλοι μαζί”.

Η επιστολή:

Εδώ και αρκετό καιρό διεκδικούμε την εκλογή μας και το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου με επιχειρήματα και προτάσεις. Μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Προεδρείου και πλήθους μελών της ΠΟΑΣΥ στο Αρκαλοχώρι ακολούθησε μυστικό τραπέζι με μέλη και των δύο παρατάξεων του Νομού. Τόσο της δικής μας όσο και του προέδρου της Ένωσής μας. Αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης ήταν η προ λίγων ημερών ανακοίνωση τρίτης παράταξης υπό την σκέπη του ΕΚΑ, της επικρατούσας παράταξης της ΠΟΑΣΥ, στο Ηράκλειο με μέλη και από τις δύο παρατάξεις. 

   Τακτική πάγια που έχουν ακολουθήσει και σε άλλα πρωτοβάθμια με άσχημα αποτελέσματα για την ηρεμία των ενώσεων. Αποτέλεσμα της ενέργειας ήταν μέλη της δικής μας ομάδας να αποχωρήσουν με την πρόφαση ότι ο επικεφαλής μας πρόσκειται σε διαφορετική παράταξη στην πανελλήνια αλλά και βασικά στελέχη του νυν προέδρου της Ένωσης Ηρακλείου να του γυρίσουν εν μια νυκτί την πλάτη επειδή κι εκείνος στην πανελλήνια δεν πρόσκειται στην παράταξη αυτή, και παρά τις σημαντικές διαφορές και διαφωνίες που έχουμε μαζί του ομολογουμένως δεν του άξιζε τέτοια αντιμετώπιση παραμονές των εκλογών από θεωρητικά φίλους του. 

   Αποτέλεσμα είναι να παίζεται την παρούσα στιγμή υπόγειο παιχνίδι μεταξύ της τρίτης αυτής παράταξης και με άλλα μέλη της παράταξής μας σε βάρος του επικεφαλής μας με αποτέλεσμα να έχει χαθεί κάθε εμπιστοσύνη και ηρεμία. Επίσης αναβρασμός επικρατεί σε όλα τα απλά μέλη μας που δεν του ενδιαφέρει τι παιχνίδια παίζονται στην ΠΟΑΣΥ. 

    Είμαστε μεμονωμένοι υποψήφιοι αλλά θέλουμε ο αγώνας μας να είναι καθαρός. Αν συνεχιστεί όλο αυτό θα αποχωρήσουμε καθώς διαφωνούμε κάθετα με τέτοιες τακτικές που δεν είναι ξεκάθαρες και που απομακρύνουν τον συνάδελφο από τον συνδικαλισμό.  

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ’’

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί