Αθλιότητα από το ΑΠΕ: Χρησιμοποίησε hashtag δεξιών τρολ κατά του ΣΥΡΙΖΑ σε είδηση για την Εύβοια!

ΣΥΡΙΖΑ: Να παραιτηθεί άμεσα ο πρόεδρος του ΑΠΕ μετά τη νέα χυδαιότητα

Ως τρολ και όχι ως το δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας λειτούργησε το ΑΠΕ, το οποίο σε προώθηση είδησης για τη Βόρεια Εύβοια στο Twitter, χρησιμοποίησε hashtag δεξιών τρολ.

Η επίμαχη ανάρτηση δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα και προκάλεσε και αντιδράσεις αφού προαναγγέλλοντας την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια, χρησιμοποίησε χασταγκ της δεξιάς προβοκάτσιας.

ape
twitter.com

Πιο συγκεκριμένα η επίμαχη ανάρτηση που εκθέτει για πολλοστή φορά το ΑΠΕ-ΜΠΕ, χρησιμοποίησε το χαστανγκ #ΣΥΡΙΖΑ_ ξεφτίλες.

Όπως φαίνεται μετά τα επικριτικά σχόλια χρηστών το ΑΠΕ-ΜΠΕ κατέβασε την προκλητική ανάρτηση στο twitter κατά του ΣΥΡΙΖΑ και έκανε νέα, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά τα σωστά hashtags.

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ως δημόσιος φορέας οφείλει να δώσει απαντήσεις για ποιο λόγο λειτούργησε ως δεξιό τρολ με προκλητική ανάρτηση κατά του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

ΣΥΡΙΖΑ: Να παραιτηθεί άμεσα ο πρόεδρος του ΑΠΕ μετά τη νέα χυδαιότητα

Την παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη, ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την χυδαία ανάρτηση κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συνόδευσε με εμετικό hashtag που χρησιμοποιούν τα δεξιά και αρκοδεξιά τρολ.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε».

Όσον αφορά στο ΑΠΕ, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε “γαλάζιο τσιφλίκι ” με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων».

Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ, σημειώνεται στην ανακοίνωση με αφορμή την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ.

«Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί