Επιτέλους, αυξήσεις από τον Μητσοτάκη!

Του Μιχάλη Τζανάκη

Και τα κοκόρια γεννούν στην χώρα! Δεκατρία ολόκληρα ευρώ αύξηση στον κατώτατο μισθό και επτά ολόκληρα ευρώ αύξηση στο επίδομα ανεργίας! Ποιος την χάρη σας, εργαζόμενοι και άνεργοι! Γιατί εδώ που τα λέμε τι τα θέλουν περισσότερα  χρήματα εργαζόμενοι και άνεργοι; Να τα κάνουν τι; Ούτε «ανοίγματα» μεγάλα έχουν ούτε «δόσεις»! Χρήματα πρέπει να παίρνουν εκείνοι που τα έχουν ανάγκη!

Αν προσέξατε τις δηλώσεις των φουκαράδων των βουλευτών είναι καταχρεωμένοι στις τράπεζες! Ένα εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες  δάνειο ο ένας δύσμοιρος, επτακόσιες χιλιάδες ο άλλος εννιακόσιες χιλιάδες ο έτερος, πού να προλάβουν οι έρημοι; Είναι φυσικό να παίρνουν πενταψήφιο μισθό μπας και καταφέρουν να μπαλώσουν κάποια τρύπα, μην τους κυνηγούν κι οι τράπεζες! Δεν είναι σωστό!

Δηλαδή δεν σας έχει τύχει να έχετε απλήρωτη τη δόση της πιστωτικής κάρτας σας τον προηγούμενο μήνα και για να εισπράξουν το πενηντάρικο της δόσης να σας τηλεφωνούν οι εισπρακτικές μεσημέρι, βράδυ και μεσάνυχτα; Φανταστείτε τι πίεση δέχονται οι καταχρεωμένοι βουλευτάδες μας που οι μηνιαίες δόσεις να φανταστούμε είναι χιλιάδες ευρώ! Ή μήπως δεν είναι έτσι;

Για να επιστρέψουμε όμως σ’ ένα σοβαρότερο επίπεδο τον συλλογισμό και την κρίση μας, είναι προφανέστατο ότι τους έλληνες πολίτες τους θεωρούν κανονικούς κρετίνους. Και δεν λέω∙ κάποιοι είναι σίγουρα! Αλλά όχι στο σύνολό τους. Αυτές οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» είναι τόσο γραφικές, όσο και η παρουσία κάποιων καταχρεωμένων πολιτικών στα γκαιμπελοκάναλα! 

Δηλαδή πόσο κρετίνος πρέπει να είσαι να ψηφίζεις ως «εκπρόσωπό» σου έναν άνθρωπο που δηλώνει πενήντα ακίνητα και χρωστά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στις χρεοκοπημένες τράπεζες που ανακεφαλαιοποιείς εσύ; Εκτός κι αν παίρνει δάνεια για να «αγοράζει» και μάλιστα οπουδήποτε! Εσωτερικό, εξωτερικό, νησιωτική, ηπειρωτική Ελλάδα, Εσπερία, με θέα Σηκουάνα, Τάμεση ή Τίβερη!

Λοιπόν, πολίτες-ψηφοφόροι, χαλαρώστε και απολαύσετε τα μπάνια σας όσο καλύτερα μπορείτε! Εκμεταλλευτείτε τα δεκατρία (13) ευρώ αύξησης μισθού και τα επτά (7) αύξησης του επιδόματος ανεργίας και μην πολυψάχνετε δηλώσεις «πόθεν έσχες». Και κυρίως μην «κουράζετε» τον πρωθυπουργό με απαιτήσεις «διορισμών» στην Υγεία ή την Παιδεία! Εκνευρίζεται αφάνταστα…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί