Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν

Μετά από τη μαραθώνια κατάθεση ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του στα Γλυκά Νερά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς ο 32χρονος σύζυγός της τελικά ομολόγησε. Ο δράστης συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Η ΕΛ.ΑΣ. σε έκτακτη ενημέρωση αναφέρει: «Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11 Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πιλότος ανέφερε ότι είχε διαπληκτισμό με την κοπέλα το βράδυ της δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας είχε μεταφερθεί εσπευσμένα το πρωί από την Αλόννησο, όπου τελέστηκε μνημόσυνο για την άτυχη κοπέλα, στη ΓΑΔΑ, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. είχε στα χέρια της νέα στοιχεία, όπως επιβεβαίωσε και με τις ανακοινώσεις της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν τα εξής:

  • Η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβαδίζει χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.
  • Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.
  • Την ίδια στιγμή το βιομετρικό ρολόϊ – κινητό της άτυχης κοπέλας έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί