Κλείνει άρον-άρον την προανακριτική για Παππά η Νέα Δημοκρατία

Σε ετοιμότητα για την εκπόνηση πορίσματος εμφανίζεται η κυβερνητική πτέρυγα καθώς έκλεισε ο κατάλογος των μαρτύρων. Η «γαλάζια» παράταξη, στα διαδικαστικά της σημερινής ημέρες, δεν δέχθηκε άλλον μάρτυρα θεωρώντας πως συγκεντρώθηκε το απαραίτητο αποδεικτικό υλικό για το ενδεχόμενο ευθυνών του Νίκου Παππά στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Η μεθόδευση της κυβερνητικής παράταξης δεν έμεινε ασχολίαστη από τον πρώην υπουργού, αρμόδιο για τις τηλεοπτικές άδειες. «Έχει γίνει πλέον σαφές ότι αυτή η προανακριτική στήθηκε επειδή η κυβέρνησή μας έβαλε τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο, φορολόγησε για πρώτη φορά τους τηλεοπτικούς σταθμούς και εξέθεσε τη διαχρονική και διαπλεκόμενη απραξία των προηγούμενων κυβερνήσεων» ανέφερε σε δήλωση του ο Νίκος Παππάς με ειρωνική διάθεση.

Όσο για αυτούς που «επένδυσαν πολιτικά σε αυτό το φιάσκο», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ανέφερε: «κοιλοπονούσε το βουνό της διαπλοκής και γέννησε έναν ποντικό, της προανακριτικής» προαναγγέλλοντας πως «μέχρι την Παρασκευή» θα καταθέσει το υπόμνημά του στην Επιτροπή και δίνοντας ραντεβού για τη συνέχεια στην Ολομέλεια της Βουλής.

​Σήμερα, στην προανακριτική, καταθέτει ο Θανάσης Τσάδαρης, πρώην στέλεχος της Attica Bank.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί