Φτηνά κόλπα του “γείτονα” πρωθυπουργού στην Κρήτη

Η πολιτική απάτη σε όλο της το μεγαλείο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς συμπατριώτες των προγόνων του! Μοιράζει χάντρες και καθρεφτάκια.

Το απόγευμα (Σάββατο, 29-5-2021), μίλησε μετά από δύο (2) χρόνια απραξίας και αφού κατάργησε το προηγούμενο αναπτυξιακό σχέδιο, κατά την έναρξη υλοποίησης της ανακατασκευής του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) που αποτελούσε προεκλογική δέσμευση όλων των κυβερνήσεων, τα τελευταία χρόνια, κινούμενος με την προσφιλή τακτική του, να κερδίζει επικοινωνιακά τις εντυπώσεις (πολιτικός απατεώνας), έκανε λόγο για το «μεγαλύτερο, νέο αυτοκινητόδρομο που θα κατασκευασθεί στην Ευρώπη και για τον οποίο έχει διασφαλιστεί πλήρης χρηματοδότηση», … «θα είναι το σημαντικότερο αναπτυξιακό έργο του αιώνα για την Κρήτη».

Εντάξει Πρωθυπουργέ, το καταλάβαμε θέλεις να την «κοπανήσεις»!

Ανάγωγο

Το ίδιο ακριβώς έκανε «η Χούντα του 1967». 

Ο ΒΟΑΚ σχεδιάστηκε και άρχισε η υλοποίησή του από τη Δημοκρατική κυβέρνηση του «Γέρου της Δημοκρατίας».

Η Χούντα μοίρασε χάντρες και καθρεφτάκια στους Κρητικούς, λέγοντας ότι εκείνη έκανε το έργο. Ακόμη και σήμερα οι ομογάλακτοι δεξιοφασίστες ιθαγενείς (Ουγκανταγκούγκου) επαινούν τη «Χούντα» που έκανε τον ΒΟΑΚ. Η «Χούντα» έπεσε από το Λαό, οι χουντικοί πήγαν φυλακή. 

Κυριάκο Μητσοτάκη μην βάζεις τέτοιες υποθήκες… Οι Έλληνες, δεν είναι ιθαγενείς Ουγκανταγκούγκου, θα τιμωρήσουν εσένα και τους δύο-τρεις μεγαλοεργολάβους που υπηρετείς.

Γιώργος Μιχ. Βασιλείου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί