«Μια κυβέρνηση που δεν ακούει και δεν βλέπει, όχι μόνο την αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά συνολικά την κοινωνία»

Η Πελώνη… δεν έχει ακούσει προτάσεις, λέει, από τον ΣΥΡΙΖΑ – Μέχρι και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ ανέφερε την παρουσίαση του νέου ΕΣΥ από τον Αλ. Τσίπρα – Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Τη νοημοσύνη των πολιτών προσέβαλε για μια ακόμα φορά η κυβερνητική εκπρόσωπος η οποία υποστήριξε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ ότι δεν έχει ακούσει προτάσεις παρά μόνο νουθεσίες από τον Αλέξη Τσίπρα για το κρίσιμο θέμα της ενίσχυσης του ΕΣΥ.

Η αναφορά της Αριστοτελίας Πελώνη προκάλεσε την έστω και χλιαρή επισήμανση από τον έναν εκ των παρουσιαστών ο οποίος της είπε ότι  «έκανε μια ολόκληρη παρουσίαση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» με την κυβερνητική εκπρόσωπο να μην αντιδρά και να μην πατάει pause στην κασέτα της παραπληροφόρησης.

Τι κι αν η παρουσίαση του νέου ΕΣΥ από τον ΣΥΡΙΖΑ κράτησε πάνω από δυο ώρες, η Αριστοτελία Πελώνη επέμεινε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δείχνει ασέβεια στους υγειονομικούς και τους πολίτες και βέβαια ευθύνεται για την έκρηξη της πανδημίας αφού στηρίζει τις διαδηλώσεις των πολιτών.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΡΤ είχε αρνηθεί να καλύψει την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο ΕΣΥ.

Η δήλωση της Α. Πελώνη στην ΕΡΤ: 

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Έχουμε μια κυβέρνηση που δεν ακούει και δεν βλέπει, όχι μόνο την αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά συνολικά την κοινωνία

Την δήλωση της κυβερνητικού εκπροσώπου, Α. Πελώνη, σχολίασε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Ειδικότερα, ανέφερε:

«Σήμερα το πρωί η κα Πελώνη δήλωσε ότι δεν έχει ακούσει προτάσεις για την ενίσχυση του ΕΣΥ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Έχουμε μια κυβέρνηση που δεν ακούει και δεν βλέπει, όχι μόνο την αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά συνολικά την κοινωνία.

Η κα Πελώνη προφανώς και έχει δικαίωμα να επιλέγει τον αυτοεξευτελισμό. Θα μπορούσε ωστόσο να έχει ενημερωθεί για την  προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το “Νέο ΕΣΥ”. Είναι στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της.

Ακόμα όμως και αν δεν επιθυμεί να ακούσει την αξιωματική αντιπολίτευση, ας ακούσει έστω και τώρα τους υγειονομικούς. Αίτημα των οποίων είναι να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση σε επίταξη ιδιωτικών κλινικών, συνταγογράφηση των τεστ, μέτρα προστασίας σε χώρους εργασίας και μέσα μεταφοράς

Παρατίθεται εδώ το link της παραπάνω εκδήλωσης προς διευκόλυνση της κας Πελώνη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί