«Να πάτε στην Ικαρία για ρεπορτάζ» – Η ειρωνική απάντηση του Μάνεση (Βίντεο)

Η παρέμβαση πολίτη όταν δημοσιογράφος του Alpha έκανε ρεπορτάζ στον Φλοίσβο για τον «συνωστισμό»

Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε στους πολίτες το φαγοπότι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία, τη στιγμή μάλιστα που πολλές περιοχές της χώρας βρίσκονται ξανά σε αυστηρό lockdown.

Δείτε: Τα μέτρα είναι για τους κοινούς θνητούς, όχι τον Μητσοτάκη: Φαγοπότι στην Ικαρία με δεκάδες συνδαιτημόνες! (φωτο- βιντεο)

Ωστόσο, παρά το κορωνογλέντι του πρωθυπουργού, τα περισσότερα κανάλια φάνηκαν να μην ενδιαφέρονται, καθώς το βράδυ του Σαββάτου στα κεντρικά τους δελτία δεν ασχολήθηκαν με το θέμα.

Όταν λοιπόν δημοσιογράφος του Alpha βγήκε το πρωί της Κυριακής να κάνει ρεπορτάζ στον Φλοίσβο για τον εκεί «συνωστισμό», έλαβε καυστική απάντηση από περαστικό. «Να πάτε στην Ικαρία να κάνετε ρεπορτάζ» φώναξε με εμφανή εκνευρισμό. Από την πλευρά του ο παρουσιαστής της εκπομπής Νίκος Μάνεσης, εμφανώς εκνευρισμένος, ειρωνεύτηκε τον πολίτη. «Κράτησε το τηλέφωνό της να την πάρουμε παραμονές των εκλογών να μας πει τι να ψηφίσουμε».

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “«Να πάτε στην Ικαρία για ρεπορτάζ» – Η ειρωνική απάντηση του Μάνεση (Βίντεο)”

  1. Δήμος Σθένης

    Δεν ήταν ανάγκη ο “σσσρρρρλλουπιάζων” (λέξη έεε!), δημοσιο”γράφος” να αναζητά βοήθεια για το τι θα ψηφίσει στις ερχόμενες εκλογές… Εκτός κι αν είναι ένας ακόμη έμμεσος τρόπος για να ζητήσει το καθιερωμένο …προεκλογοφακελάκι του, κάνοντας το σχετικό …γκελάκι: “σένα τα λέω πεθερά, να τα γροικά η νύφη!”.
    Εξάλλου “πολλάκις φοράκις” (όπως μου ‘λεγε παλιά ένας μετανιωμένος των τότε “αρίστων”, επανακάμψας στην πλευρά των φυσιολογικών ανθρώπων) μας εξέθεσεν τας εκλογικάς του …καταθέσεις ο κύριος!
    Αν όμως είναι πράγματι τόσο ηλίθιος (κι ας κάνει το …σαΐνι!!!) που χρειάζεται βοήθεια για να επιλέξει τι θα ψηφίσει, ας ρωτήσει τον … ταχυδρόμο επί γης του Ιησού ή τον Άη Βασίλη ή και κάνα άγιο Παΐσιο!!!
    Υ.Γ. Αλλά και ο “Σωτηράκης” (τοκ, τόκ, τοκ) πολύς θα του πέσει…

  2. Ερηνη

    Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί κι τα νεύρα δεν τον αφήνουν…..

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί