Καταγγελία πολίτη μέσω Candiadoc: Ζητούν από γυναίκα με σοβαρά προβλήματα υγείας να περάσει ξανά από επιτροπή

Με επιστολή της στο Candiadoc, πολίτης μας καταγγέλλει ότι ζητήθηκε από την μητέρα της, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας (σοβαρά αυτοάνοσα νοσήματα) και τα τελευταία 7 χρόνια παίρνει αναπηρική σύνταξη, να περάσει από επιτροπή ξανά πριν από κάποιες ημέρες.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στην καταγγελία της, με ΦΕΚ της κυβέρνησης, το ποσοστό της αναπηρίας της μητέρας της, από 67% κατέβηκε στο 42%.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η γυναίκα για να καταθέσει την ένστασή της σήμερα, πρέπει να δώσει 50€!

Ότι δηλαδή ξαφνικά έγινε καλά; Ότι έφυγαν τα αυτοάνοσα; Έχει καταθέσει τις εξετάσεις της και δεν έχει αλλάξει τίποτα από την τελευταία επιτροπή που είχε περάσει“, καταγγέλλει η γυναίκα.

Δείτε αναλυτικά την καταγγελία:

Καλημέρα.

Θα ήθελα να μιλήσω για ένα θέμα, που αφορά τη μητέρα μου, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας ( σοβαρά αυτοάνοσα νοσήματα) και τα τελευταία 7 χρόνια παίρνει αναπηρική σύνταξη.

Της ζητήθηκε να περάσει από επιτροπή ξανά πριν από κάποιες ημέρες, όπου από 67% αναπηρία το κατέβασαν 42% και η απόφαση είναι με ΦΕΚ της κυβέρνησης.

Ότι δηλαδή ξαφνικά έγινε καλά; Ότι έφυγαν τα αυτοάνοσα; Έχει καταθέσει τις εξετάσεις της και δεν έχει αλλάξει τίποτα από την τελευταία επιτροπή που είχε περάσει. Επιπλέον για να καταθέσει την ένσταση της σήμερα, έπρεπε να δώσει 50€. Αυτά τα ωραία συμβαίνουν στη χώρα μας.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Καταγγελία πολίτη μέσω Candiadoc: Ζητούν από γυναίκα με σοβαρά προβλήματα υγείας να περάσει ξανά από επιτροπή”

  1. Ερηνη

    Εμ δεν έχει μπάρμπα στη Κορώνη να δεις πως δε θα την ενοχλουσαν

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί