Κρήτη: Κι άλλη φυτεία με χασισόδεντρα – Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ηράκλειο

Εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Σητείας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων (K.A.E) Σητείας, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Δείτε επίσης: Ηράκλειο: Τον έπιασαν με 1,5 κιλό χασίς, ενώ καλλιεργούσε και χασισόδεντρα (φωτο)

Ειδικότερα, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης σε αγροτική περιοχή του Δήμου Σητείας, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δεκαέξι (16) δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της συγκομιδής ύψους έως και 2,20 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και δεκαεπτά (17) εκριζωμένα-αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

Στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν χθες (11.10.2020) το βράδυ, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, τρεις  ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (11.10.2020) το βράδυ, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας εντοπίστηκε ο ένας ημεδαπός να έχει προμηθεύει τους άλλους δύο ημεδαπούς με μικροποσότητα κάνναβης, έναντι χρηματικού ποσού.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε και στους τρεις ημεδαπούς καθώς και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του ενός και στον περιβάλλοντα χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά έξι (6) συσκευασίες οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης, αυτοσχέδιο τσιγάρο το οποίο περιείχε ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό, χρηματικό ποσό και ζυγαριά ακριβείας. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί