Δεύτερος θάνατος από κορονοϊό σήμερα: Στους 265 συνολικά οι νεκροί στην Ελλάδα

Κατέληξε 66χρονος με υποκείμενα νοσήματα

Δύο θάνατοι από κορονοϊό προστέθηκαν στη μακάβρια λίστα των θυμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας. Πρόκειται για έναν 66χρονο που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη και μια 88χρονη από τον οίκο ευγηρίας «Αγία Κυριακή» στο Ασβεστοχώρι. Πλέον οι νεκροί από την πανδημία στην Ελλάδα είναι 265.

Ο 66χρονος που κατέληξε στο «Παπανικολάου» είχε υποκείμενα νοσήματα, όπως και η ηλικιωμένη γυναίκα που νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε καθώς ήταν ένα από τα δεκάδες κρούσματα του οίκου ευγηρίας.

Προχθές μία άλλη ηλικιωμένη τρόφιμος που μολύνθηκε στη δομή από τον Covid-19 έχασε τη ζωή της, όπως επίσης δύο άνδρες, 89 και 90 ετών, την περασμένη εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι δύο ακόμη γηροκομεία, το «Εστία Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη και ένα στο Μοσχάτο, βρίσκονται σε καραντίνα, καθώς εντοπίστηκαν κρούσματα του ιού. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέπτεται σήμερα τη δομή του Μοσχάτου για να πάρει δείγματα από τους περίπου 70 φιλοξενούμενους και εργαζόμενους.

Συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ξεπέρασαν επισήμως τα 10.130, αφού χθες προστέθηκαν άλλα 157 από τα οποία τα 41 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί