Ο μοναδικός στον κόσμο πρωθυπουργός που ο κόσμος να καίγεται δε χαλάει το Σαββατοκύριακό του!

Μπορεί να καίγονται επί ημέρες πολλές περιοχές της χώρας.

Μπορεί να κορυφώνεται η ένταση με την Τουρκία.

Μπορεί η χώρα να είναι ένα μαύρο χάλι.

Αλλά ο άνθρωπο δε χαλάει με τίποτα τη διασκέδαση και την ξεκούρασή του. Ειδικά μετά το Συμβούλιο Κορυφής της ΕΕ στο οποίο έμεινε άυπνος 2 μερόνυχτα (από τα 20 του είχε να το κάνει, μας πληροφόρησε), βρήκε ευκαιρία να ξεκουραστεί για τα καλά, πηγαίνοντας σε συναυλία τη βραδιά που ο Ερντογάν απειλούσε την Ελλάδα, κάνοντας βόλτες στα νησιά, ενώ τα τουρκικά πλοία απειλούσαν να κάνουν βόλτες στο Αιγαίο, και καταλήγοντας για Σαββατοκύριακο στην Αντίπαρο.

Α, εκεί έκανε και το σόου του, καθώς, όπως του είπαν οι επικοινωνιολόγοι του, ήταν στο νησί ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον και ήταν ευκαιρία να τους δώσει τα διαβατήριά τους, να κάνει βόλτες μαζί τους στο νησί και να προβληθεί αναλόγως το γεγονός από τα … “μπραβοκυριάκο” εξαγορασμένα μέσα ενημέρωσης.

(“Λεπτομέρεια” βέβαια ότι το ελληνικό πρωθυπουργικό ζεύγος συναντήθηκε με τον γνωστό ηθοποιό και τη γυναίκα του χωρίς μάσκες, ενώ είναι γνωστό ότι οι τελευταίοι είχαν νοσήσει από τον κορονοϊό).

Μάλλον κατανόησε καλώς κι ο Τομ Χανκς την επικοινωνιακή πολιτική Μητσοτάκη…

Εκείνα που δεν αναρωτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες “πού είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός με τόσες κρίσεις” αλλά σέρβιραν σενάρια για το… “πού είναι ο Τσίπρας”!

Οργή ΣΥΡΙΖΑ για πρωτοσέλιδο δημοσίευμα των ΝΕΩΝ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί