Παναθηναϊκός: Καταγγελία στην Euroleague για τις σημαίες του ψευδοκράτους

Στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια καθοριστική εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, παρά τις απουσίες που δυσχέραιναν την αποστολή του. Ωστόσο, το παιχνίδι δεν κύλησε χωρίς εντάσεις εκτός του αθλητικού πεδίου, καθώς οι πράσινοι διαπίστωσαν από την αρχή της παρουσίας τους στο γήπεδο την ύπαρξη σημαιών του ψευδοκράτους πίσω από τον πάγκο της Φενέρ.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θεώρησαν τις σημαίες αυτές μεγάλη πρόκληση και προχώρησαν άμεσα σε επίσημη καταγγελία προς τη Euroleague, πριν καν ξεκινήσει το ματς, τονίζοντας την προσβολή που ένιωσαν για το γεγονός. Παράλληλα, η «πράσινη» ΚΑΕ ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές για το περιστατικό και την καταγγελία, αναδεικνύοντας την ένταση που προκάλεσε το συμβάν στους κόλπους της ομάδας.

Η Φενέρμπαχτσε φάνηκε να προσδίδει εθνικό χαρακτήρα στον αγώνα, τοποθετώντας τουρκικές σημαίες σε κάθε κάθισμα στις κερκίδες, ενέργεια που επίσης προκάλεσε εντυπώσεις και έδωσε αφορμή για σχόλια. Παρά τις όποιες προκλήσεις, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έμειναν προσηλωμένοι στον στόχο τους και απέσπασαν μια σημαντική νίκη, επιστρέφοντας με θετικό αποτέλεσμα από την Κωνσταντινούπολη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί