“Σταύρωσε” Αυγενάκη στη βουλή γαλάζια βουλευτής και πρώην υπουργός – Τι είπε για τον “βίο και την πολιτεία του” στο υπουργείο Αγ. Ανάπτυξης

Σφοδρή επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη για το «βίο και την πολιτεία» του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης εξαπέλυσε η Φωτεινή Αραμπατζή μιλώντας στη Βουλή, βγάζοντας παράλληλα «λάδι» τη Νέα Δημοκρατία για τους χειρισμούς της στο αγροτικό.

Η γαλάζια βουλευτής με ερώτησή της στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, αφού ζήτησε απαντήσεις για το φιάσκο με τις πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ, μίλησε για τον ρόλο του Λευτέρη Αυγενάκη.

Όπως σημείωσε η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, οι αγρότες από τον Οκτώβριο του 2023 δεν γνωρίζουν ούτε τι εισπράττουν ούτε τι αναμένουν να εισπράξουν, ενώ πληρώνονται λιγότερα από τα δικαιούμενα των κοινοτικών ενισχύσεων.

«Δεν φταίει, λοιπόν, τίποτα σε αυτό ο αγροτικός κόσμος της χώρας, κύριε υπουργέ. Δεν φταίει ούτε η Νέα Δημοκρατία. Και επειδή μου αρέσουν οι καθαρές κουβέντες δεν φταίει η Νέα Δημοκρατία ούτε ο αγροτικός κόσμος να πληρώνει τους μοιραίους χειρισμούς του προκατόχου σας, του κ. Αυγενάκη, ο οποίος και ορθώς με απόφαση του πρωθυπουργού διεγράφη για ανάρμοστη συμπεριφορά» σημείωσε η Φωτεινή Αραμπατζή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί