«Aδειάζουν» τον Αυτιά για το ρεπορτάζ – προπαγάνδα Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις Βρυξέλλες 

Αρχικά έκπληκτοι και στη συνέχεια έξαλλοι εμφανίζονται Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις Βρυξέλλες με τον Γιώργο Αυτιά και το «ρεπορτάζ» που έκανε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ για την ακρίβεια στη βελγική πρωτεύουσα.

Δείτε: Ρεπορτάζ – προπαγάνδα του Αυτιά στις Βρυξέλλες για να μας πείσει ότι… δεν υπάρχει ακρίβεια στην Ελλάδα (Βίντεο)

«Ρεπορτάζ» που φιλοξένησε ο ΣΚΑΪ στην προσπάθεια του ευρωβουλευτή της ΝΔ και του φιλοκυβερνητικού καναλιού να υποστηρίξουν ότι η ακρίβεια στην Ελλάδα είναι αμελητέα και οι πολίτες θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι παρά τη συνεχιζόμενη έκρηξη των τιμών στα προϊόντα.

Το άκρως προπαγανδιστικό για χάρη της κυβέρνησης ρεπορτάζ, διανθίστηκε με fake news περί του κατώτατου μισθού στο Βέλγιο που υποστήριζαν Αυτιάς και ΣΚΑΪ ότι είναι 1.000-1.100 ευρώ ενώ είναι πάνω από 2.000 ευρώ.

Το «ρεπορτάζ» του Αυτιά διαψεύστηκε αμέσως μετά τη μετάδοσή του από Ηρακλειώτισσα δημοσιογράφο που ζει και εργάζεται στις Βρυξέλλες.

Δείτε επίσης: Πώς Ηρακλειώτισσα δημοσιογράφος εξέθεσε τον λαϊκιστή ευρωβουλευτή Γ. Αυτιά και τα fake του

Το καίριο χτύπημα για τον ευρωβουλευτή της ΝΔ, δίνουν Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις Βρυξέλλες στέλνοντας σε δημοσιογράφους στην Ελλάδα φωτογραφίες με τις πραγματικές τιμές προϊόντων από λαϊκές αγορές και όχι από την υπαίθρια μπουτίκ που κατέγραψε έξω από το ευρωκοινοβούλιο ο Γιώργος Αυτιάς για να υποστηρίξει ότι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι στην Ελλάδα με τις τιμές των προϊόντων γιατί αλλού είναι χειρότερα…

Ο Έλληνας επιχειρηματίας Γιώργος Σαραντίδης επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα. Όπως γράφει σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος: «Έλληνες επαγγελματίες στη Βελγική πρωτεύουσα δηλώνουν έκπληκτοι με την έρευνα του ευρωβουλευτή και μόλις μου έστειλαν, ενδεικτικά, κάποια προϊόντα με τις τιμές που πουλάνε στο μαγαζί τους».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος ανήρτησε δύο ρεπορτάζ που είχε κάνει τον Νοέμβριο του 2023 συγκρίνοντας τιμές ίδιων προϊόντων σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ελληνικά συσκευασμένα προϊόντα ήταν φθηνότερα στο Βέλγιο απ΄ότι στην Ελλάδα.

Άκρως κατατοπιστικό για την απίστευτη κυβερνητική προπαγάνδα που επιχείρησε ο Γιώργος Αυτιάς και το δεύτερο ρεπορτάζ με σύγκριση τιμών και μισθών σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί