Δύο νέα τροχαία στην Κρήτη μέσα σε λίγη ώρα – 33χρονος δικυκλιστής τραυματίστηκε σοβαρά

Δύο νέα τροχαία σημειώθηκαν τα ξημερώματα και νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα σε Χανιά και Ρέθυμνο, με δύο άτομα να τραυματίζονται, ένας 19χρονος ευτυχώς ελαφρά και ένας 33χρονος σοβαρότερα.

Το ένα τροχαίο έγινε στην οδό Ακρωτηρίου στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στην διασταύρωση που βρίσκεται η προτομή του Κ. Ηλιάκη, όταν υπό συνθήκες που ερευνά η Τροχαία Χανίων, ένας 33χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του και, σύμφωνα με πληροφορίες, εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα.

Επι τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να προσπαθούν να κάνουν το ακατόρθωτο, καθώς ο 33χρονος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι, όπως αναφέρουν τα Parakritika.gr.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων και νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ.

Νωρίς το πρωί έγινε άλλο ένα τροχαίο στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Λατζιμά στο Ρέθυμνο, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, εξετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες της πορείας του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Ένας 19χρονος τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο για την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί