Σύσκεψη σωματείων και φορέων για τα οξυμένα προβλήματα στον χώρο της υγείας

Στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Κάλεσμα σε σύσκεψη σε όλα τα σωματεία και τους φορείς του Ηρακλείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, απευθύνει μέσω ανακοίνωσής του το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, σχετικά με τα οξυμένα προβλήματα στον χώρο της υγείας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Παγκρήτιου Συλλαλητηρίου για την Υγεία την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 5:30μμ.

Στην ανακοίνωση του σωματείου αναφέρεται:

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ καλεί όλα τα σωματεία και τους φορείς του Ηρακλείου σε σύσκεψη τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, για τα οξυμένα προβλήματα στον χώρο της υγείας.

Η επίθεση στα δικαιώματα των ασθενών και των υγειονομικών εργαζομένων κλιμακώνεται. Οι Κρητικοί βιώνουν καθημερινά τις συνέπειες ενός διαλυμένου και εμπορευματοποιημένου συστήματος υγείας.

Η ώρα για δράση είναι τώρα. Οργανωνόμαστε, αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε δυναμικά το δικαίωμά μας στην δημόσια και δωρεάν υγεία. Η πολιτική της κυβέρνησης απαξιώνει τα περιφερειακά νοσοκομεία και λειτουργεί  τα δημόσια νοσοκομεία με ιδιωτικονομικά κριτήρια με αποτέλεσμα την υποβάθμιση του ΕΣΥ και την προώθηση των ασθενών στους ιδιώτες.

Αρνούμαστε να αποδεχτούμε την υποχρηματοδότηση, την υποστελέχωση και την υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας. Δεν συμβιβαζόμαστε με ένα σύστημα που απαιτεί να πληρώνουμε για τα αυτονόητα. Η υγεία είναι δικαίωμα, όχι προνόμιο για λίγους!

Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους συλλόγους ασθενών και τους φορείς, κάθε πολίτη που ανησυχεί, που βλέπει ότι δεν πάει άλλο, να ενωθούν μαζί μας στη σύσκεψη στο ΕΚΗ την Δευτέρα 21 Οκτώβρη στις 18:30, για την προετοιμασία του παγκρήτιου συλλαλητηρίου. Μαζί, με τον αγώνα μας, θα επιβάλουμε τις λύσεις που χρειαζόμαστε για μια ζωή αντάξια των επιτευγμάτων της τεχνολογίας και του πλούτου που παράγουμε.

Προετοιμάζουμε δυναμικά το Παγκρήτιο Συλλαλητήριο για την Υγεία την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 5:30μμ.

Ο αγώνας μας είναι μονόδρομος!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί