Γυναικοκτονία Έφης Τσιχλάκη στην Κρήτη: «Ο δολοφόνος κληρονόμησε το σπίτι – Χάθηκε και η ντροπή»!

H δολοφονημένη Έφη Τσιχλάκη

Την οργή και τον αποτροπιασμό για τη Δικαιοσύνη στη Ελλάδα εκφράζει ο δικηγόρος Εμμανουήλ Αθανασίου ο οποίος είναι και ξάδερφος της Έφης Τσιχλάκη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στις 22 Μαρτίου 2016. Ο Κώστας Λεμενιτάκης εκτέλεσε τη σύζυγο του Έφη Τσιχλάκη μέσα στο σπίτι τους στην Καμάρα Χανίων και παρουσίασε σε όλους τη γυναικοκτονία ως αυτοκτονία δικαιολογώντας μάλιστα την αυτοχειρία, επειδή η γυναίκα του δεν μπορούσε να κάνει παιδιά

«Ελλάδα, η χώρα όπου ο δολοφόνος κληρονομεί το θύμα του, πουλάει το σπίτι που έγινε ο φόνος και βγάζει και φράγκα μετά την δολοφονία, όλα αυτά εν πλήρη παρανομία» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασίου σε σημερινή ανάρτησή του.

Ο ίδιος υπογραμμίζει δε ότι ο Άρειος Πάγος ακόμα δεν έχει εκδώσει απόφαση σχετικά με την αποφυλάκιση του γυναικοκτόνου Κώστα Λεμενιτάκη. ο οποίος είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Παράλληλα, ο Εμμανουήλ Αθανασίου επισημαίνει ότι ο δολοφόνος της ξαδέρφης του Έφης, θα παραμείνει ελεύθερος «με τη βούλα της ελληνικής δικαιοσύνης» καθώς έτσι αποφάσισε το δικαστικό συμβούλιο στη Κρήτη μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, εξετάζοντας την έφεση που άσκησε η Εισαγγελέας στο «προβληματικό βούλευμα αποφυλάκισης του Κ. Λεμενιτάκη», .

«Δεν υπάρχουν πλέον λόγια για να περιγράψουμε πως νιώθουμε απέναντι σε αυτό το χάος…  Σε αυτήν την θεσμική κατάντια!  Χάθηκε και η ντροπή πια…» σχολιάζει καταλήγοντας ο Εμμανουήλ Αθανασίου επισημαίνοντας ότι η υπόθεση οδεύει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο στο Στρασβούργο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Εμμανουήλ Αθανασίου:

«Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην υπόθεση Τσιχλάκη έχουν προκαλέσει όχι απλά την οργή και την αγανάκτηση αλλά πλέον την απελπισία στην οικογένειά μας όσον αφορά το δικαστικό αυτό θρίλερ.

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο σχεδόν εξετάστηκε από δικαστικό συμβούλιο στη Κρήτη η έφεση που άσκησε η Εισαγγελέας στο προβληματικό βούλευμα αποφυλάκισης του Κώστα Λεμενιτάκη, ο οποίος είναι και θα παραμείνει ελεύθερος.

Με τη βούλα της ελληνικής δικαιοσύνης για μια γυναικοκτονία την οποία κάλυψε με κάθε τρόπο.

Ο Κώστας Λεμενιτάκης αποφυλακίστηκε μόλις λίγες εβδομάδες μετά την εξέταση των διπλών αιτήσεων αναίρεσης από το Α’ Ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου.

Εξέτισε την ποινή του σε Αγροτικές φυλακές, η δε επιμέτρηση της ποινής αφήνει σοβαρά ερωτηματικά σε νομικούς κύκλους.

Ο Άρειος Πάγος ΑΚΌΜΑ δεν έχει εκδώσει την σχετική απόφαση, γνωρίζοντας φυσικά ότι σε κάθε περίπτωση η υπόθεση Τσιχλάκη οδεύει προς Στρασβούργο και ότι για μία ακόμη φορά η ελληνική δικαιοσύνη θα ξεφτιλιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ακόμα πιο σοκαριστικό;

Κρήτη – Ελλάδα, η χώρα όπου ο δολοφόνος κληρονομεί το θύμα του, πουλάει το σπίτι που έγινε ο φόνος και βγάζει και φράγκα μετά την δολοφονία, όλα αυτά εν πλήρη παρανομία.

Ελλάδα, μας αηδίασες… Δεν υπάρχουν πλέον λόγια για να περιγράψουμε πως νιώθουμε απέναντι σε αυτό το χάος… Σε αυτήν την θεσμική κατάντια! Χάθηκε και η ντροπή πια».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί