Ποια τράπεζα θα εξυπηρετεί στο εξής το Οροπέδιο Λασιθίου

Το κενό που υπάρχει στην τραπεζική εξυπηρέτηση των δημοτών του Οροπεδίου Λασιθίου ήλθε να καλύψει η τράπεζα Εurobank η οποία, κατόπιν ενεργειών της Δημοτικής Αρχής, θα διεκπεραιώνει στο εξής τις τραπεζικές υποθέσεις των πολιτών με υπάλληλο της, σε πρώτη φάση, μια φορά την εβδομάδα.

Εφόσον διαπιστωθεί πως είναι αναγκαία η παρουσία υπαλλήλου της Εurobank περισσότερες ημέρες τότε θα υπάρξει αναδιαμόρφωση του προγράμματος.

Το στέλεχος της Εurobank Ελένη Σαρρή βρέθηκε στο Δήμο Οροπεδίου και συζήτησε με το Δήμαρχο Γιώργο Αθανασάκη τις λεπτομέρειες που αφορούν στην παρουσία της Τράπεζας στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Σύστημα ΔΙΑΣ και κωδικός RF για πληρωμές λογαριασμών

Επίσης ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου ενημερώνει πως εντάχθηκε στο σύστημα ΔΙΑΣ και με Κωδικό RF στο εξής απλοποιεί για τους δημότες τις πληρωμές των λογαριασμών που θα εκδίδει.

Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα παραμένουν σε εκκρεμότητα οι  λογαριασμοί για τα έτη 2022 και 2023 και οι υπηρεσίες του  Δήμου Οροπεδίου είναι έτοιμες να ξεκινήσουν να τους εκδίδουν με κωδικό RF ώστε να μπορέσουν οι Δημότες με μεγαλύτερη ευκολία να τους εξοφλήσουν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί