Αντιπολεμική κινητοποίηση κατά του ΝΑΤΟ στα Χανιά: «Στρατιώτες, επίσημοι και “ειδικοί” του θανάτου δεν χωράνε στην πόλη μας»

“Για πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε και θα προσπερνάμε τη συμμετοχή στη δολοφονία και την καταστροφή;”

Κάλεσμα σε συμμετοχή στην αντιπολεμική – αντινατοϊκή συγκέντρωση και πορεία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στις 19:00 στην πλατεία Αγοράς στα Χανιά, με αφορμή την εκδήλωση στο ΚΑΜ με θέμα την “ασφάλεια στη ναυσιπλοΐα”, στο πλαίσιο της επίσκεψης της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΝΑΤΟ που από 14-16 Οκτώβρη θα βρίσκεται στην πόλη, απευθύνει μέσω ανακοίνωσής του το Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών Χανίων.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

ΚΑΛΕΣΜΑ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ-ΑΝΤΙΝΑΤΟΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ & ΠΟΡΕΙΑ:

ΤΡΙΤΗ 15/10 ΣΤΙΣ 7μμ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΑΓΟΡΑΣ

Για ακόμα μια φορά οι Νατοϊκοί και οι ντόπιοι συνεργάτες τους εισβάλλουν στην πόλη-ορμητήριο τους, αυτήν τη φορά για πραγματοποίηση εκδήλωσης στο ΚΑΜ με θέμα την “ασφάλεια στη ναυσιπλοΐα”, στα πλαίσια της επίσκεψης της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΝΑΤΟ που από 14-16 Οκτώβρη θα βρίσκεται στα Χανιά για εκδηλώσεις και συναντήσεις.

Ζούμε σε μια πόλη που ολοένα στρατιωτικοποιείται με άμεσους και έμμεσους τρόπους, που ολοένα γίνεται κομμάτι πολέμων που ξεριζώνουν λαούς και αφανίζουν γενεές. Η βάση της Σούδας παραμένει κεντρικός χώρος ανεφοδιασμού για τα αεροπλανοφόρα και τα πολεμικά αεροσκάφη που σκορπούν τον θάνατο και τον όλεθρο. Έχει καταντήσει καθημερινότητα να απογειώνονται από εδώ, να δολοφονούν αθώους και μικρά παιδιά και μετά να επιστρέφουν στην πόλη-διασκεδαστήριο. Σε μια πόλη όπου τους επιτρέπεται να ξεσαλώνουν και να ξεκουράζονται από τη δολοφονική μανία τους, εξαγοράζοντας συνειδήσεις με άφθονο χρήμα – αυτοί που καρπούνται βέβαια, το ζεστό, αιματοβαμμένο χρήμα είναι τα ντόπια αφεντικά.

Για πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε και θα προσπερνάμε τη συμμετοχή στη δολοφονία και την καταστροφή;

Καλούμε στην αντιπολεμική-αντινατοϊκή συγκέντρωση & πορεία που θα γίνει την Τρίτη 15 Οκτώβρη στην πλ. Αγοράς

Καμία συμμετοχή στην πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ και συμμάχων

Στρατιώτες, επίσημοι και “ειδικοί” του θανάτου δεν χωράνε στην πόλη μας

Στο πλάι των παλαιστινίων και κάθε λαού που αντιστέκεται-αγωνίζεται για ζωή και ελευθερία

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί