Τέμπη: Ο Βαγγέλης Βλάχος έστειλε στον Κώστα Αχ. Καραμανλή σε δωροκάρτα το εισιτήριο του νεκρού αδερφού του

Με μια συμβολική κίνηση, ο Βαγγέλης Βλάχος, που έχασε τον αδελφό του, Βάιο, στο δυστύχημα στα Τέμπη, με αφορμή τη νέα υπηρεσία που προσφέρει μέσω του σάιτ της η Hellenic Train, έστειλε δωροκάρτα στον Κώστα Αχ. Καραμανλή, ο οποίος ήταν υπουργός Υποδομών και Μεταφορών όταν έγινε η μοιραία σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

Ειδικότερα, ο Βαγγέλης Βλάχος έστειλε στον πρώην υπουργό Μεταφορών, με μορφή δωροκάρτας, το ποσό που κόστισε το εισιτήριο του Βάιου και τους είχε επιστρέψει η Hellenic Train.

Μάλιστα σαν σημείωση στην δωροκάρτα αναφέρει: «Βαγγέλης Βλάχος, αδερφός του Βάιου που δολοφονήθηκε στα Τέμπη».

«Βλέποντας τη νέα δυνατότητα που παρέχει η νέα πλατφόρμα της Hellenic Train, με τη δωροκάρτα, αποφάσισα να δώσω πίσω στην εταιρεία τα χρήματα του εισιτηρίου του αδερφού μου, τα οποία μας τα επέστρεψαν λίγες μέρες μετά τα Τέμπη, μιας και η IC62 καθυστέρησε πάνω από 60′» αναφέρει στην ανάρτησή του ο αδερφός του Βάιου Βλάχου.

Αναλυτικά:

Υπενθυμίζεται ότι, πρόσφατα η Hellenic Train ανακοίνωσε τη λειτουργία της νέας εμπορικής πλατφόρμας όπου οι επιβάτες θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια. Μεταξύ άλλων παρέχει τη δυνατότητα προμήθειας ενός νέου προϊόντος, της Δωροκάρτας της Hellenic Train (Δωροκάρτα|Hellenic Train), η οποία μπορεί να προσφερθεί ως δώρο για την αγορά εισιτηρίων και καρτών από την νέα πλατφόρμα.

ieidiseis.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί