Υγειονομική «βόμβα» με εκτεθειμένα ψόφια αιγοπρόβατα εδώ και 8 μήνες στον Καρτερό (Φωτο)

Άνθρωπος είδε 10 ψόφια αιγοπρόβατα τον Φεβρουάριο στο σημείο, επικοινώνησε με τις αρχές, αλλά διαπίστωσε λίγες μέρες πριν ότι αντί να απομακρυνθούν… προστέθηκαν κι άλλα!

Για υγειονομική «βόμβα» με εκτεθειμένα ψόφια αιγοπρόβατα στον Καρτερό κάνει λόγο μέσω επιστολής του στο Candiadoc πολίτης, ο οποίος μας στέλνει μάλιστα και φωτογραφίες από το σημείο.

Όπως αναφέρει στο μήνυμά του, φέτος τον Φεβρουάριο σε μία βόλτα του στη θέση Νταμάρια στον δρόμο από Καρτερό προς Επισκοπή είδε 10 αιγοπρόβατα ψόφια εκτεθειμένα σε μερική αποσύνθεση. Ο άνθρωπος πήρε το Υγειονομικό και δήλωσαν αναρμόδιοτητα παραπέμποντάς τον στον Δήμο Χερσονήσου. Πήρε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ο οποίος του είπε ότι θα επιληφθεί του θέματος. Μετά από μια εβδομάδα επικοινώνησε ξανά και του είπε ότι πήγαν αλλά δεν βρήκαν το σημείο. Του εξήγησε ξανά το σημείο και του είπε ότι είναι στη διάθεσή του αν δεν το βρουν να τους το υποδείξει. Δεν τον ξαναπήραν τηλέφωνο οπότε υπέθεσε ότι το θέμα είχε λυθεί, αλλά προς έκπληξή του πριν 20 ημέρες περίπου είδε ότι όχι μόνον δεν είχαν καλυφθεί τα πρώτα ψόφια ζώα αλλά είχαν πεταχτεί πάνω τους και γύρω τους άλλα 20-25.

Το μήνυμα του πολίτη

Tον Φεβρουάριο φέτος σε μία βόλτα μου στη θέση Νταμάρια στο δρόμο από Καρτερό προς Επισκοπή είδα 10 αιγοπρόβατα ψόφια εκτεθειμένα σε μερική αποσύνθεση. Πήρα το Υγειονομικό και δήλωσαν αναρμοδιοτητα …… Και με παρέπεμψαν στο Δήμο Χερσονήσου.Πηρα τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ο οποίος μου είπε ότι θα επιληφθεί του θέματος. Μετά από μια εβδομάδα επικοινωνήσαμε ξανά και μου είπε ότι πήγαν αλλά δεν βρήκαν το σημείο. Του εξήγησα ξανά το σημείο και του είπα ότι είμαι στη διάθεση του αν δεν το βρουν να τους το υποδείξω. Δεν με ξαναπήραν οπότε υπέθεσα ότι το θέμα είχε λυθεί, αλλά προς έκπληξη μου πριν 20 ημέρες περίπου είδα ότι όχι μόνον δεν είχαν καλυφθεί τα πρώτα ψόφια ζώα αλλά είχαν πεταχτεί πάνω τους και γύρω τους άλλα 20-25 ψόφια ζώα. Σας στέλνω σχετικό φωτογραφικό υλικό πριν και μετά και είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Φωτογραφίες από το σημείο

Η πρώτη φωτογραφία απεικονίζει το σημείο τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ οι επόμενες τον Σεπτέμβριο.

Φωτογραφία από τον περασμένο Φεβρουάριο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί