Καμένα Βούρλα: Άγριο έγκλημα – Νεκρή εντοπίστηκε 84χρονη με τραύμα στην πλάτη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για ένα άγριο έγκλημα που συνέβη στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα 84 ετών.

Η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της έχοντας τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη της.

Η γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής για πάνω από ένα 24ωρο, κάτι που θορύβησε τον 77χρονο ξάδερφό της, ο οποίος αφού ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας μετέβη στο σπίτι της για να δει αν είναι όλα καλά.

Άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων από κοινού με τον 77χρονο έφτασαν στο σπίτι της 84χρονης και με τη βοήθεια κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα, η οποία, όμως, όπως διαπίστωσαν δεν ήταν κλειδωμένη, αφού από τη μέσα μεριά βρίσκονταν τα κλειδιά της γυναίκας.

Σε κοντινή απόσταση από την είσοδο, εντόπισαν την ηλικιωμένη πεσμένη στο πάτωμα θανάσιμα τραυματισμένη.

Τι βρήκαν οι Αρχές στο σπίτι της

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής που διαπίστωσε ότι η γυναίκα έφερε τραύμα στην πλάτη από τέμνον και νύσσον όργανο, πιθανόν μαχαίρι, ενώ ο θάνατός της προσδιορίζεται τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου.

Δίπλα στην 84χρονη οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος και ίχνη από ματωμένες πατημασιές παπουτσιών, κάτι που μαρτυρά πως η άτυχη γυναίκα δεν ήταν μόνη της στο σπίτι όταν έχανε τη ζωή της.

Οι Αρχές εξετάζουν επίσης το γεγονός πως η πόρτα δεν είχε ίχνη παραβίασης, ενώ και στην οικία δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης ή αναστάτωσης.

Οι αρμόδιοι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις και μαρτυρίες από άτομα του ευρύτερου κύκλου της και γείτονες που μπορεί να είδαν ή να άκουσαν κάτι, ώστε να φθάσουν στα ίχνη και τα κίνητρα του δράστη.

Την έρευνα για την δολοφονία έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας, ενώ έχει παραγγελθεί και νεκροψία – νεκροτομή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί