Βρετανία: Σύλληψη πρώην ποδοσφαιριστή της Premier League για καταγγελία βιασμού

«Ακόμα μία υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης στον χώρο του ποδοσφαίρου βγήκε στην επιφάνεια», όπως ανέφερε η εφημερίδα “The Sun” το πρωί της Τετάρτης (09/10). Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αγγλική αστυνομία συνέλαβε έναν πρώην ποδοσφαιριστή της Premier League μετά από καταγγελία γυναίκας για βιασμό.

Το όνομα του φερόμενου δράστη δεν αποκαλύφθηκε για νομικούς λόγους, ωστόσο τα βρετανικά μέσα αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπό παίκτη που έχει αγωνιστεί σε διάφορους αγγλικούς συλλόγους και στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, «οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μπαρ και στη συνέχεια επέστρεψαν στο ξενοδοχείο “Corinthia Hotel” στο Λονδίνο, όπου η γυναίκα είχε κάνει κράτηση». Λίγο αργότερα, «η γυναίκα κατέβηκε στη ρεσεψιόν ταραγμένη και ανέφερε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση». Το προσωπικό του ξενοδοχείου ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 24χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο φερόμενος δράστης «αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου», ενώ η έρευνα συνεχίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύποπτος αρνείται την κατηγορία του βιασμού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί