Έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες από τη μάνα του 15χρονου Αλέξανδρου που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ

“Η ψυχή του Αλέξανδρου δεν έχει ηρεμήσει ακόμα γιατί δεν έχω μάθει πώς χάθηκε το παιδί μου και η δική μου ψυχή ουρλιάζει απ’τον πόνο. Κάθε μέρα που περνάει γίνεται πιο δύσκολο και πιο οδυνηρό”

Έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες στο πολύνεκρο δυστύχημα που συνέβη στον κόμβο Γαλατά τον περασμένο Αύγουστο και στοίχισε τις ζωές τριών νέων παιδιών από τα Χανιά, απευθύνει η μητέρα του 15χρονου Αλέξανδρου, ενός εκ των θυμάτων.

Αναλυτικότερα σε ανάρτησή της η μάνα του αδικοχαμένου παιδιού αναφέρει τα εξής:

Είμαι η μαμά του Αλέξανδρου 15 χρονών..Από το δυστύχημα στο ύψος του γαλατά όπου έχασαν την ζωή τους 3 νέα παιδιά.Σχεδόν 2 μήνες από το τραγικό αυτό γεγονός και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να μάθουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ..

Η Ψυχή του Αλέξανδρου δεν έχει ηρεμήσει ακόμα γιατί δεν έχω μάθει πώς χάθηκε το ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ και η δική μου ψυχή ΟΥΡΛΙΆΖΕΙ απ’τον πόνο.Κάθε μέρα που περνάει γίνεται πιο δύσκολο και πιο οδυνηρό.

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ λοιπόν όποιον είδε κάτι και δεν έχει καταθέσει να πάει στο τμήμα τροχαίας ΒΟΑΚ..

Δεν γίνεται όταν έχεις δεί ένα τέτοιο γεγονός μπροστά στα μάτια σου και ξέρεις ότι χάθηκαν 3 νέα παιδιά να κάνεις σαν να μην τρέχει τίποτα..Πώς κοιμάσαι τα βράδια???Ήταν 9 το πρωί ο συγκεκριμένοσς δρόμος έχει πολύ κίνηση ειδικά περίοδο καλοκαιριού..

Και άλλες διαμαρτηρίες θα κάνουμε για τον ΒΟΑΚ γιατί ίσως κάποιοι νομίζουν ότι το θέμα θα ξεχαστεί..Το θέμα δεν τελείωσε..ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ θα πώ εγώ προσωπικά.Διαμαρτυρίες με ΦΩΝΗ όχι σιωπηλές..Αρκετή σιωπή έχουμε τόσα χρόνια..Με φωνή γιατί χθές ήταν ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ίσως αύριο να είναι το ΔΙΚΟ ΣΟΥ..Γι ‘αυτο

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΞΑΝΑ να μιλήσετε.Το μόνο που ζητώ είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ για το πως έφυγε ΑΔΙΚΑ ότι πιο ΠΟΛΎΤΙΜΟ είχα τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.

Δείτε επίσης:

Τα νέα θύματα στον αιματοβαμμένο ΒΟΑΚ: Αλέξανδρος 15 ετών, Νίκος 19, Θοδωρής 20- Μάχη ζωής για την 22χρονη Μαίρη

Κρήτη: Συγκλονίζει νέα τραγωδία στον ΒΟΑΚ- Νεκροί 3 νέοι άνθρωποι – Μάχη για τη ζωή της δίνει ακόμα μια κοπέλα (φωτο-βίντεο)

Χάθηκαν 4 ζωές στους δρόμους της Κρήτης σε λίγες ώρες: Νεκρή και μια 58χρονη από τροχαίο στις Σείσες – Μάχη για μια ακόμα νέα γυναίκα

Τραγωδία στον ΒΟΑΚ: Αποχαιρετούν τον Αλέξανδρο, 15 ετών, τον Νίκο, 19, και τον Θοδωρή, 20 (φωτο)

“Ετοιμάσου να με πάρεις αγκαλιά γιατί θα έρθω” – Συγκλονίζει η μάνα του 19χρονου Νίκου, θύματος του πολύνεκρου τροχαίου στον ΒΟΑΚ

Τραγωδία στον ΒΟΑΚ: Τα θύματα (και ο 15χρονος) ήταν σερβιτόροι στο γάμο του δημάρχου Χανίων με καλεσμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί