Δύο νέες υπάλληλοι ορκίστηκαν και ανέλαβαν καθήκοντα στο Δήμο Βιάννου

Ο Δήμος Βιάννου καλωσορίζει από σήμερα τις δύο νέες υπαλλήλους που εντάχθηκαν στο στελεχιακό δυναμικό του Δήμου, έχοντας επιτύχει στο σχετικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, αναλαμβάνοντας άμεσα καθήκοντα στην Κοινωνική και Οικονομική Υπηρεσίας και ενισχύοντας τα δύο Τμήματα.

Οι κυρίες Κωνσταντίνα Τερζάκη και Ειρήνη Περαντώνη έδωσαν τον νενομισμένο όρκο ενώπιον του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη, ο οποίος ευχήθηκε «καλό εργασιακό βίο» στις δύο εργαζόμενες, στους τομείς που αναλαμβάνουν, με στόχο την αναβάθμιση και καλύτερη απόδοση των προσφερόμενων υπηρεσιών του Δήμου Βιάννου. 

«Η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου μας, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή, η οποία στοχεύει πάντα στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας του παραγόμενου έργου και των παρεχόμενων υπηρεσιών, προς όφελος της καθημερινότητας των δημοτών. Είμαι βέβαιος ότι οι δύο νέες υπάλληλοι θα συμβάλλουν, μέσα από την παρουσία τους στις Υπηρεσίες του Δήμου μας, στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί, μέσα από μια εποικοδομητική συνεργασία με τους υπόλοιπους εργαζόμενους και το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου μας», δήλωσε ο κ. Μπαριτάκης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί