Δήμος Βιάννου: Βανδαλισμός σε μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες – Το μήνυμα του δημάρχου

Με αφορμή το περιστατικό βανδαλισμού σε μηχάνημα – γεωτρύπανο που εκτελούσε εργασίες ανόρυξης στο Δήμο Βιάννου, ο Δήμαρχος Παύλος Μπαριτάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Η Δημοτική Αρχή και όλη η τοπική κοινωνία βρέθηκε μπροστά σε ένα περιστατικό, μια  βαρβαρότητα σε όλο της το  μεγαλείο. 

Άγνωστοι  βανδάλισαν χθες το βράδυ, ένα μηχάνημα- γεωτρύπανο που εκτελούσε εργασίες ανόρυξης ερευνητικής γεώτρησης κατ’ εντολή του Δήμου Βιάννου!

Έχοντας πάρει όλες τις εγκρίσεις που η Ελληνική Νομοθεσία επιβάλλει με εγκεκριμένη σύμβαση έργου, κάποιοι επέδειξαν την “ισχύ” τους, προκαλώντας ζημιές στο γεωτρύπανο με σκοπό να σταματήσουν την ανόρυξη της γεώτρησης.

Για όλα έχει γίνει πλήρης ενημέρωση των αστυνομικών Αρχών του  τόπου  μας, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι  της  υπόθεσης  επιλαμβάνεται και το Τμήμα Δίωξης Οργανωμένου  Εγκλήματος Κρήτης, για τον εντοπισμό των δραστών!», επισημαίνει ο Δήμαρχος Βιάννου που καταλήγει λέγοντας πως:

«Το μήνυμα μας είναι ισχυρό και προς κάθε κατεύθυνση!

Η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει απρόσκοπτα στον  προγραμματισμό για  την ενίσχυση των υδρευτικών και αρδευτικών υποδομών του Δήμου. Το  νερό είναι δημόσιο κοινωνικό  αγαθό και αυτό θα υπερασπίσουμε!»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί