Επίθεση σε επιχειρηματία στο Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα οι δύο κατηγορούμενοι

Ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου βρέθηκαν απολογούμενοι το μεσημέρι της Τετάρτης η νεαρή δικηγόρος και ο 49χρονος που κατηγορείται για ξυλοδαρμό και εκβίαση επιχειρηματία.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η δικηγόρος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απιστίας και της διευκόλυνσης σε τοκογλυφία, καθώς – σύμφωνα με την προανάκριση – ως δικηγόρος του θύματος, μετέφερε στον δράστη στοιχεία της οικονομικής του κατάστασης, τα οποία γνώριζε καλά καθώς αναλάμβανε πολλές σχετικές υποθέσεις του.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί της Δευτέρας ο 49χρονος πήγε στην βιομηχανία που διατηρεί ο 69χρονος επιχειρηματίας στην περιοχή του Γαζίου και αφού με την απειλή λοστού έβγαλε έξω τους εργαζόμενους, ξυλοκόπησε τον 69χρονο.

Σύμφωνα με το προανακριτικό υλικό, ο 49χρονος είχε δανείσει πριν λίγα χρόνια ένα μεγάλο ποσό στον γιο του επιχειρηματία, ο οποίος ωστόσο αδυνατούσε να το αποπληρώσει λόγω των τοκογλυφικων όρων υφιστάμενος διαρκώς εκβιασμούς.

Το μεσημέρι της Τρίτης είχε συλληφθεί η 31χρονη δικηγόρος και αργά το βράδυ παρουσιάστηκε συνοδεία των δικηγόρων του στην Ασφάλεια και ο φερόμενος ως δράστης.

Και οι δύο -σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία – αρνήθηκαν στις αρχικές τους καταθέσεις τις βασικές κατηγορίες η δε δικηγόρος δηλώνει απολύτως σοκαρισμένη από την εξέλιξη της υπόθεσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί