Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Επίθεση Δούκα σε Ανδρουλάκη για τη ματαίωση του ντιμπέιτ – «Δεν τιμά τις δεσμεύσεις του»

Τον Νίκο Ανδρουλάκη δείχνει για την ματαίωση του ντιμπέιτ των δύο υποψήφιων προέδρων του ΠΑΣΟΚ ο Χάρης Δούκας, με τον ίδιπ να επισημαίνει ότι «ο κ. Ανδρουλάκης δεν θέλει» την τηλεμαχία ενόψει των εσωκομματικών εκλογών και πως «δεν τιμά τις δεσμεύσεις του»

Ο Χάρης Δούκας σε σχετική ανακοίνωση κάνει λόγο για «προσχηματικές διαπραγματεύσεις» και επιτίθεται στον Νίκο Ανδρουλάκη, υπογραμμίζοντας ότι «απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν επιθυμεί τον δημοκρατικό διάλογο στο ΠΑΣΟΚ». 

«Μετά από 2 μέρες διαπραγματεύσεων, οι οποίες όπως  φαίνεται, από την πλευρά του κ. Ανδρουλάκη, ήταν προσχηματικές, το επιτελείο του ανακοίνωσε σήμερα ότι το ντιμπέιτ δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Και προστίθεται ότι «η πρότασή μας ήταν σαφής: ντιμπέιτ οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Όσο για τις δικαιολογίες περί Δημοτικού Συμβουλίου στην Αθήνα υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος είχε ανακοινώσει, ήδη από τη Δευτέρα, προεκλογική ομιλία σήμερα στον Πύργο».   

«Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν επιθυμεί τον δημοκρατικό διάλογο στο ΠΑΣΟΚ. Απέδειξε ότι δεν τιμά τις δημόσιες δεσμεύσεις του» καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη υπογραμμίστηκε ότι οι διαθέσιμες ημέρες στην πραγματικότητα ήταν μόνο δύο, η Πέμπτη και η Παρασκευή, λόγω της σημερινής δημοτικής συνεδρίασης στην οποία πρέπει να είναι παρών ο Χάρης Δούκας.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν επίσης ότι καταβλήθηκε προσπάθεια να επαναπρογραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία η μεγάλη συγκέντρωση του κ. Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη, που το επιτελείο του έχει επιλέξει ως αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. 

Πρόσθεσαν επίσης ότι «το ντιμπέιτ πρέπει να μην αντιστρέψει τις πολύ καλές εντυπώσεις, που άφησε η προηγούμενη τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ των 6 υποψηφίων προέδρων και να είναι μια πολιτικά προωθητική διαδικασία εξασφαλίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό ακροατήριο και κατ’ επέκταση τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα, προϋποθέσεις που δεν πληρούνται την Πέμπτη είτε γίνει το ντιμπέιτ σε ζώνη χαμηλής τηλεθέασης είτε απέναντι από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας».

Παράλληλα χαρακτήρισαν «εντελώς προσχηματική» που «δεν συμβάλει στο κύρος της όλης διαδικασίας» την πρόταση για διεξαγωγή ντιμπέιτ το Σάββατο ή ανήμερα των εσωκομματικών εκλογών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί