Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Καταγγελία ΝΕ για νόθευση εκλογικού αποτελέσματος από στελέχη της Δεξιάς! – Ευτράπελα σε τμήματα

ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME

Προσπάθεια «αλλοίωσης του αποτελέσματος» στις εκλογές, από στελέχη της Δεξιάς καταγγέλλει η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, στα Δωδεκάνησα ενώ την ίδια ώρα ένταση σημειώθηκε στα δύο εκλογικά τμήματα της δυτικής Αχαΐας.

Ειδικότερα η νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος καταγγέλλει σε σχετική ανακοίνωση «δημόσια ενεργά κι επώνυμα στελέχη που ανήκουν σε κόμματα της Δεξιάς για τη προσπάθεια αλλοίωσης του αποτελέσματος στα Δωδεκάνησα με τη συμμετοχή τους στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ». Και προστίθεται ότι «καλούμε τον κόσμο μας, τους ψηφοφόρους μέλη του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχουν στη γιορτή Δημοκρατίας και να διασφαλίσουν την καθαρή εντολή στον/ην επόμενο/η Πρόεδρο, που θα αποτελέσει την απάντηση στο επιτελικό χάος της Νέας Δημοκρατίας».

Παράλληλα στη δυτική Αχαΐα σημειώθηκε ένταση στα στα δύο εκλογικά τμήματα, με πληροφορίες του tempo24 να αναφέρουν ότι υπήρξε έντονος διαπληκτισμός το πρωί στο εκλογικό κέντρο της Κάτω Αχαΐας, το οποίο έχει στηθεί στο Γυμνάσιο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κλήθηκε η αστυνομία αλλά δεν προχώρησε κανείς από τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο σε μηνύσεις. 

Το δεύτερο σημειώθηκε στο εκλογικό κέντρο των Σαγαιίκων, όπου εκεί σημειώθηκε μεγαλύτερη ένταση, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει μηνύσεις στο αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί