Ηράκλειο: Κυκλοφορούσαν με πεταλούδα και αεροβόλο – Χειροπέδες σε δύο άτομα, ανήλικος ο ένας

Δύο άτομα, το ένα εκ των οποίων είναι ανήλικο, συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης από την αστυνομία στο Ηράκλειο, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στα δύο άτομα βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι (τύπου πεταλούδα) και αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα (τύπου ρεπλίκα).

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του κηδεμόνα του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί  για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων στο Ηράκλειο

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία  για παραμέληση της εποπτείας ανήλικου  σε βάρος του κηδεμόνα του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων καθώς είναι ανήλικο άτομο

Συνελήφθησαν, χθες (03.10.2024) το βράδυ στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, δύο (2) ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του ανήλικου σε βάρος του κηδεμόνα του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων καθώς είναι ανήλικο άτομο.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στους ανωτέρω βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι (τύπου πεταλούδα) και αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα (τύπου ρεπλίκα).

Η προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί