Δικταίο Άντρο: Παραχώρησε τις εγκατάστάσεις του για την εναπόθεση υλικών το Καμπάνειο Ίδρυμα

Στην παραχώρηση των εγκαταστάσεών του για την εναπόθεση υλικών, τα οποία μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο Δικταίο Άντρο, στο πλαίσιο του σημαντικού έργου για την αναβάθμιση των υποδομών της περιοχής προχώρησε το Καμπάνειο Ίδρυμα.

Σε ανακοίνωση του ιδρύματος αναφέρεται:

Το Καμπάνειο Ίδρυμα, σταθερά προσηλωμένο στην υποστήριξη της κοινωνίας του Λασιθίου, προχώρησε στην παραχώρηση των εγκαταστάσεών του για την εναπόθεση υλικών, τα οποία μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο Δικταίο Άντρο, στο πλαίσιο του σημαντικού έργου για την αναβάθμιση των υποδομών της περιοχής.    

Η απόφαση αυτή ελήφθη κατόπιν θετικής γνωμοδότησης του Ιδρύματος, σε ανταπόκριση αιτήματος του Προέδρου της Κοινότητας Ψυχρού. Το αίτημα είχε σκοπό να καλύψει την αδυναμία του Δήμου να εξασφαλίσει κατάλληλο χώρο για την προσωρινή φύλαξη των υλικών του έργου. Αρχικά, ο Δήμος και το Υπουργείο είχαν εξετάσει τη δυνατότητα τοποθέτησης των υλικών στην πλατεία Ευρώπης.   

  Ωστόσο, αυτή η πρόταση  κρίθηκε ακατάλληλη, καθώς θα προκαλούσε σημαντικά προβλήματα στους επιχειρηματίες της περιοχής. Οι τελευταίοι, με ομόφωνη απόφαση, απευθύνθηκαν στη διοίκηση του Καμπανείου Ιδρύματος, ζητώντας τη συνδρομή του στην εξεύρεση μιας πιο κατάλληλης λύσης. Ανταποκρινόμενο στις ελλείψεις του αρχικού σχεδιασμού, το Καμπάνειο Ίδρυμα προσέφερε με προθυμία τους χώρους του, καλύπτοντας για ακόμη μια φορά τις ανάγκες των κατοίκων του Οροπεδίου για πρόοδο και ανάπτυξη.    

 Το Ίδρυμα, παραμένοντας αρωγός στην πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου, συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί