Προσήχθη ανήλικος μετά από νέο περιστατικό βίας σε σχολείο της Κρήτης

«Ο ένας τον κρατούσε κι ο άλλος τον χτυπούσε!» 

Ένα νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης σε σχολείο των Χανίων – σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του zarpanews.gr – το οποίο μάλιστα οδήγησε σε προσαγωγή ενός μαθητή και του κηδεμόνα του, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων. Για το συμβάν υπέβαλαν μήνυση οι γονείς του 15χρονου, ο οποίος φέρεται να δέχτηκε άγρια επίθεση με επουσιώδη αφορμή.

Το επεισόδιο συνέβη σε ώρα που το σχολείο ήταν σε λειτουργία, όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, για ασήμαντη και εντελώς επουσιώδη αφορμή, ο μαθητής, φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια άλλον μαθητή του ίδιου σχολείου, ηλικίας 15 ετών, μπροστά στα μάτια των άλλων παιδιών ενώ ερευνάται η συμμετοχή και δεύτερου «νταή» στον ξυλοδαρμό. «Ο ένας τον κρατούσε κι ο άλλος τον βαρούσε» μετέφερε μάρτυρας στο zarpanews.gr. 

Μετά το συμβάν, τα μαθήματα συνεχίστηκαν κανονικά και οι μαθητές όλων των τάξεων ενημερώθηκαν από τους εκπαιδευτικούς καθώς η αναστάτωση είχε γίνει αντιληπτή από τους περισσότερους.

Ωστόσο το μεσημέρι, σοκαρισμένοι οι γονείς στη θέα του 15χρονου, χτυπημένου και με σκισμένη μπλούζα, προχώρησαν άμεσα σε ιατροδιακστική εξέταση και ενημέρωσαν τις Αρχές, με απότελεσμα το μεσημέρι της Τετάρτης, η αστυνομία να προχωρήσει στην προσαγωγή του μαθητή – δράστη και του κηδεμόνα του, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr που επιβεβαιώνει η αστυνομία ενώ πιθανόν να ακολουθήσουν και άλλες προσαγωγές αν προκύψει εμπλοκή και άλλου προσώπου. 

zarpanews.gr – Φανή Νικηφοράκη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί