Φωτιά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μαλεβιζίου – Ολοκληρωτική καταστροφή, κάηκαν τα 8 από τα 10 αυτοκίνητα (Βίντεο & φωτο)

Φωτο: Maleviziotis.gr

Οι εικόνες με το πρώτο φως της ημέρας είναι συγκλονιστικές

Σκηνές αποκάλυψης εκτυλίχθηκαν στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μαλεβιζίου, που βρίσκεται στην επαρχιακή οδo Γαζίου Κρουσώνα, καθώς μια μεγάλη φωτιά προκάλεσε απόλυτη καταστροφή. Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δημιουργώντας μία κατάσταση πανικού στην περιοχή. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι εκρήξεις που σημειώθηκαν ήταν τόσο ισχυρές που ακούγονταν μέχρι τα Καλέσα, ενώ η μυρωδιά του καμένου έφτανε μέχρι την Αμμουδάρα. Στο σημείο κατέφθασαν άμεσα 7 πυροσβεστικά οχήματα και 20 άνδρες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως δήλωσε στον Maleviziotis.gr ο διοικητής του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού, κ. Σταύρος Δασκαλάκης.

Οι πυροσβέστες ρίχτηκαν στη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ το έργο τους δυσχέραιναν η πυκνή βλάστηση και τα καλάμια που βρίσκονταν γύρω από το αμαξοστάσιο.

Στο σημείο βρέθηκαν επίσης άμεσα ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας, Άρης Σαλούστρος, και Καθαριότητας, Μανώλης Βίστης.

Οι τοπικοί άρχοντες συντόνισαν το έργο κατάσβεσης και, μαζί με τους υπαλλήλους του δήμου που τέθηκαν σε επιφυλακή, βοήθησαν στον καθαρισμό των καλαμιών και στην προμήθεια νερού για τα πυροσβεστικά οχήματα μέσω των υδροφόρων του δήμου.

Δυστυχώς, όπως δήλωσε στο Maleviziotis.gr ο δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας η φωτιά κατέστρεψε 8 από τα 10 αυτοκίνητα που διαθέτει ο δήμος για την υπηρεσία καθαριότητας.

Διενέργεια Ανακριτικής Εξέτασης για τα Αίτια της Φωτιάς στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Μαλεβιζίου

Ανακριτική εξέταση για τα αίτια της φωτιάς που κατέστρεψε το αμαξοστάσιο του Δήμου Μαλεβιζίου διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. Καθώς οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκίνησε η πυρκαγιά, έχουν προκύψει ερωτήματα σχετικά με τους παράγοντες που μπορεί να συνέβαλαν στην εκδήλωσή της.

Ιδιαίτερα, έχει προκαλέσει ανησυχία μια τρύπα στην περίφραξη του αμαξοστασίου, η οποία σύμφωνα με τους εργαζομένους δεν υπήρχε το προηγούμενο διάστημα, γεγονός που ενδέχεται να σχετίζεται με την εκδήλωση της φωτιάς, ενώ φως στην υπόθεση δείξουν οι κάμερες που επιτηρούσαν το χώρο.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία θα παραμείνει στο σημείο για τουλάχιστον 24 ώρες προκειμένου να παρακολουθήσει την κατάσταση και να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος αναζωπυρώσεων.

Ταυτόχρονα, οι αρχές και οι εκπρόσωποι του δήμου πραγματοποιούν συσκέψεις υπό τον δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα για να αναζητήσουν λύσεις σχετικά με την αποκομιδή των σκουπιδιών τις επόμενες μέρες, καθότι η καταστροφή οδήγησε στην απώλεια 8 από τα 10 οχήματα της υπηρεσίας καθαριότητας.

Δείτε σε βίντεο τι δήλωσαν στον Maleviziotis.gr ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Άρης Σαλούστρος:

Συγκλονίζουν οι εικόνες με το πρώτο φως της ημέρας

Το επόμενο πρωί, οι εικόνες που δημοσιεύει το maleviziotis.gr με το πρώτο φως της ημέρας δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής

Βίντεο & φωτο: maleviziotis.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί