Κτηνωδία στον Βόλο: Άγνωστος μαχαίρωσε γατάκι στον δρόμο (Βίντεο)

Το δύσμοιρο γατάκι κοιμόταν ανυποψίαστο – Πριν από λίγες ημέρες είχε προηγηθεί μαχαίρωμα μέχρι θανάτου αδέσποτου σκύλου

Σε σοκ παραμένει η κοινωνία του Βόλου μετά το νέο άγριο περιστατικό κακοποίησης ζώου και συγκεκριμένα αυτή τη φορά μιας αδέσποτης γάτας, η οποία σφαγιάστηκε στον δρόμο.

Η δολοφονική κακοποίηση συνέβη στο κέντρο της πόλης με το ανυποψίαστο γατάκι να δέχεται από άγνωστο άντρα μαχαιριά στην κοιλιά ενώ κοιμόταν.

Η τοπική ιστοσελίδα «Ταχυδρόμος» δημοσίευσε βίντεο από κάμερα ασφαλείας η οποία κατέγραψε τη νέα κακοποίηση ζώου με τις εικόνες να είναι σκληρές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης δεν έχει ταυτοποιηθεί ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και οι καταθέσεις μαρτύρων μετά τη λήψη από την ΕΛΑΣ βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας.

Να σημειωθεί ότι στις 26 Σεπτεμβρίου σε κεντρική πλατεία του Βόλου άγνωστος ή άγνωστοι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου ένα αδέσποτο σκύλο.

Μάλιστα, ο κτηνίατρος του δήμου που ενημερώθηκε από κατοίκους και εξέτασε το άτυχο σκυλάκι έκανε λόγο «χτύπημα σε καίριο σημείο που προκαλεί θάνατο σε ταχύτατο χρονικό διάστημα, όχι ακαριαία. Αυτός που το κάνει, το έχει επαναλάβει».

Οι αστυνομικοί συσχετίζουν τις δύο υποθέσεις άγριας κακοποίησης και εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί