«Δεν υπάρχει υποδομή και καμιά οργάνωση»: Οργή από την αδελφή θύματος της φωτιάς στην Κορινθία (Βίντεο)

Ο αδερφός της αφήνει πίσω τρία μωρά και ενώ η γυναίκα του άλλου θύματος θα γεννήσει σε είκοσι μέρες

Πολύ σοβαρές καταγγελίες έκανε η αδερφή ενός εκ των δύο θυμάτων της μεγάλης φωτιάς που έχει κατακάψει το Ξυλόκαστρο και άλλες περιοχές της Κορινθίας.

Δείτε επίσης: Aνεξέλεγκτo πύρινο μέτωπο στην Κορινθία – Βρέθηκαν νεκροί δύο εθελοντές πυροσβέστες

Η γυναίκα ανέφερε ότι παρά τις συνεχείς εκκλήσεις κανένας από τις αρχές δεν πήγε να βοηθήσει και ενώ ήταν από τις 9 το βράδυ αγνοούμενοι οι έρευνες άρχισαν στις 5 το πρωί, δηλαδή μετά από οκτώ ώρες.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενη στις συνθήκες της τραγωδίας επεσήμανε ότι «η φωτιά τους περικύκλωσε το πυροσβεστικό έφυγε και τους είπαν να φύγουν και εκείνοι, όμως, είπαν ότι θα μείνουν να βοηθήσουν», σημείωσε η αδερφή του θύματος χωρίς όπως είπε να είναι απόλυτα βέβαιη εάν πράγματι τους ειδοποίησαν να φύγουν.

«Ήταν με δύο μηχανάκια και το ένα κάηκε. Δεν υπάρχει υποδομή και καμιά οργάνωση», σημείωσε επιρρίπτοντας στη συνέχεια ευθύνες στους αρμοδίους για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησαν αμέσως οι έρευνες.

«Ναι, ο στρατός ήρθε, ναι η πυροσβεστική ήρθε ναι ήρθαν και κάποια ελικόπτερα και καθόντουσαν στον δρόμο. Η φωτιά δεν ήταν στην παλιά Εθνική Οδό. Να κινητοποιηθεί κάτι, η ΕΜΑΚ, δεν ξέρω τι. Δεν είχαν χαθεί δύο ζώα, είχαν χαθεί δύο άνθρωποι. Του άλλου παιδιού η γυναίκα θα γεννήσει σε 20 μέρες. Στα παιδιά μας τι κόσμο θα παραδώσουμε; Τι ακριβώς ψηφίζουμε;» ανέφερε με ραγισμένη από τον πόνο φωνή.

Αναφερόμενη στην τραγωδία που χτύπησε τις δύο οικογένειες ανέφερε ότι «αυτό που συνέβη δεν αντέχεται, μιλάμε για ξεκλήρισμα» και σημειώνοντας ότι ο αδερφός της αφήνει πίσω τρία μωρά και ενώ η γυναίκα του άλλου θύματος θα γεννήσει σε είκοσι μέρες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί