Κατέθεσε την υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και ο Π. Πολάκης

Λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι, ο Παύλος Πολάκης επισκέφθηκε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου και κατέθεσε επίσημα στη Ράνια Σβίγκου την υποψηφιότητά του.

Ο Κρητικός βουλευτής κατέθεσε 32 υπογραφές (μεταξύ αυτών και του ευρωβουλευτή Νίκου Παππά), όλα τα σχετικά έγγραφα και αντίγραφο του Πόθεν Έσχες του, όπως αποφασίστηκε στην πρόσφατη Κεντρική Επιτροπή.

«Εγώ θέλω να καλέσω όλους τους συνυποψήφιούς μου να κάνουν το ίδιο. Να προχωρήσουμε σε έναν αγώνα αντιπαράθεσης θέσεων και προγραμμάτων, γιατί η χώρα χρειάζεται μία ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, που θα προβάλλει ένα εφαρμόσιμο, ριζοσπαστικό, κοινωνικά αναγκαίο και λαϊκά κατανοητό πρόγραμμα διακυβέρνησης, σαν εναλλακτική στη διακυβέρνηση Μητσοτάκη, ο οποίος κλείνει τον κύκλο του.

Μετά από τα χρόνια της νεοφιλελεύθερης σκληρότητας και όλων των μέτρων και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, της ιδιωτικοποίησης της υγείας και της παιδείας, της επικουρικής ασφάλισης και όλων των μέτρων που πήρε για την κοινωνική λεηλασία, νομίζω ότι έχει διασπαστεί ήδη η κοινωνική συμμαχία που τον έκανε κυβέρνηση και ο κόσμος αναζητά ορατή, εναλλακτική, προοδευτική διέξοδο. Και σε αυτό πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και όχι σε διαφωνίες επί των δευτερευόντων…», δήλωσε στους δημοσιογράφους έξω από την Κουμουνδούρου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί